FK Radnički 1923 superligaš, zvanično!

FK Radnički 1923 superligaš, zvanično!

Posle punih šest godina, grad Kragujevac će od predstojeće jeseni ponovo imati superligaša u fudbalu. Nakon današnjeg poraza ekipe IMT-a od pančevačkog Železničara, fudbaleri Radničkog 1923 su dva kola pre kraja takmičenja u Prvoj ligi Srbije i matematički obezbedili plasman u najviši rang takmičenja, zvanično je potvrdio klub.

Nakon jučerašnje pobede nad Trajalom, “crvenima” je za promociju u Super ligu Srbije bio dovoljan još jedan bod u poslednje dve utakmice, ali s obzirom da IMT nije uspeo da pobedi pančevački Železničar, Kragujevčani su došli u situaciju da već danas mogu da proslave povratak u superligaško društvo.

I pored ispunjenog cilja, učenici Dejana Joksimovića će u poslednja dva kola pokušati da sačuvaju prvo mesto na tabeli, koje im po svemu prikazanom tokom ove sezone apsolutno pripada, kako bi na velika vrata ušli u elitu.

Plasman u Super ligu predstavlja veliku satisfakciju za sve ljude koji su tokom minulih godina uložili ogroman trud u pravcu konsolidacije kluba, koji je ne tako davno bio u ozbiljnoj krizi, zatim za sve igrače i trenere koji su tokom svih ovih godina pružili značajan doprinos rezultatima kluba, kao i na naše verne navijače, koji su tokom svih ovih godina bili uz svoj Radnički 1923 i davali mu vetar u leđa na putu povratka u sam krem srpskog fudbala.

Želja svih u klubu je da Radnički 1923 u godinama koje slede postane standardni superligaš, da se fer i sportski bori na zelenom terenu i da služi za ponos svim Kragujevčanima.

SLAVLJE NAVIJAČA

ČESTITKA GRADONAČELNIKA

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić uputio je čestitku fudbalerima, stručnom štabu i rukovodstvu Fudbalskog kluba Radnički jer su teoretski dva kola pre kraja prvenstva, obezbedili plasman u Superligu.

- Kragujevac i Kragujevčani su verovali u vas. Dokazali ste da ste najbolji. Ponosan sam na to što Kragujevac od danas ponovo ima superligaša. Čestitam našim momcima plasman u Superligu Srbije. Ponovo smo u elitnom društvu, što je od presudnog značaja za dalji razvoj našeg grada. Hvala za takav rezultat u ime svih Kragujevčana koji su verovali u vas, poručio je Dašić, prenosi sajt Grada.

IZJAVA DIREKTORA

- Mislim da Kragujevac zaslužuje elitu, a da FK Radnički 1923, posle dosta teških stvari, zaslužuje da se pozicionira na fudbalskoj mapi Srbije u najvišem rangu, rekao je gostujući u Hronici Radio-televizije Kragujevac, Nikola Fržović, direktor FK Radnički 1923.

PRILOG RTK:

PROMOTIVNI SPOT - ARHIVA (2011)


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html