Jak otpor juniora KKK Radnički Dinamiku

Jak otpor juniora KKK Radnički Dinamiku

KKK Radnički je poražen na gostovanju Dinamiku 82:74 (21:14, 20:27, 19:13, 22:20) u 17. kolu Juniorske lige Srbije.

Beogradski sastav stigao je tako do učinka 14-3 i sačuvao drugu poziciju, dok je kragujevačka ekipa sa negativnim skorom 7-10 trenutno osma u prvenstvu.

Prvi deo susreta završen je bez rezultatske prednosti rivala - 41:41. U trećoj četvrtini Dinamik odmiče za šest poena, Radnički u 37. minutu uspeva da smanji zaostatak za dva poena, ali ne i da prelomi meč, pa su bodovi "ostali" u Beogradu.

U pobedničkom sastavu najefikasniji je bio Beslać sa 24 poena, Kurtiševski je sledio sa 18, Kojadinović je imao 12, a Grbović deset poena.

Najkorisniji i najefikasniji igrač utakmice bio je Popović iz Radničkog - indeks 32: 25 poena, 10 skokova, osam iznuđenih prekršaja za 40 minuta u igri. Dvocifreni strelci ovoga puta bili su: Ristić - 17, Glišović - 14, Zindović - 12, a pogađao je još N. Nikolić - šest poena.

IZJAVE AKTERA

David Popović, MVP KKK Radnički

- Veoma dobra utakmica sa obe strane. Ušli smo motivisano u meč, i od početka smo radili ono što je trener od nas tražio - kontrolisali smo skok, dobro smo branili reket protiv dosta fizički dominantnije i više ekipe. Ipak, nismo imali snage za svih 40 minuta. U četvrtoj četvrtini konačno dolazi do izražaja ta visinska razlika gde su oni iz mnogo skokova u napadu imali dosta lakih poena pod košem. Čestitam svojim saigračima na fenomenalnoj utakmici. Okrećemo se vrlo bitnom meču protiv Vojvodine.

Darko Brajković, trener KKK Radnički

Čestitke obema ekipama na odličnoj utakmici. Igrali smo dobro i koncentrisano u odbrani i pametno u napadu, što nas je dovelo do egala 40 minuta. Na kraju su ipak oni imali malo više snage, i iz ove utakmice izašli kao pobednici. Bilo je grešaka i dobrih stvari, ali najbitnije je da su momci dali svoj maksimum.

STATISTIKA

U 18. kolu KKK Radnički dočekuje Vojvodinu, utakmica je zakazana za subotu 25. mart.

Do kraja prve faze JLS preostaju gostovanja Mega Bemaksu i Železničaru, a u Kragujevac dolaze Partizan i Polet. 

Foto: KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html