Kadeti KKK Radnički došli do šestog uspeha, juniori ostali na tri

Kadeti KKK Radnički došli do šestog uspeha, juniori ostali na tri

KKK Radnički ostvario je šesti trijumf u Kadetskoj ligi Srbije ubedljivo savladavši kao domaćin Mladost iz Zaječara 92:64 (32:23, 23:15, 19:14, 18:12).

U utakmici 16. kola najefikasniji su bili Dimovski sa 25 poena, Stepanović - 23 (MVP, indeks 30) i Petrović - 14.

IZJAVA

Željko Milojević, trener KKK radnički

- Očekivana pobeda ekipe Radničkog, s obzirom da smo pobedu ostvarili i u Zaječaru u prvom delu prvenstva. Zahvalio bih se igračima jer su vrlo ozbiljno i odgovorno ušli u utakmicu, kako sam i tražio. Čestitam im na pobedi. Od prvog trenutka bilo je jasno da smo trenutno bolja ekipa, naša pobeda nije dolazila u pitanje. U toku meča smo i uigravali neke "pozive" koje ćemo koristiti u nedelju protiv Zvezde. Pohvaljujem pomoćnog trenera Zornića koji je na ovoj utakmici bio prvi trener. Vođenjem meča dokazao je nesporan trenerski potencijal. Pobeda nam otvara vrata završnog turnira, potrebno je da savladamo Aktavis u Leskovcu, Ivanjicu kod kuće i eventualno Zemun, takođe na domaćem terenu.

U 17. kolu KLS domaćin KKK Radnički biće C. zvezda koja je u Kragujevcu pobedila 67:80.

* * *

Juniori KKK Radnički ostali su na tri trijumfa u sezoni pošto su na domaćem terenu poraženi od Konstantina iz Niša 67:72 (16:17, 21:14, 15:21, 15:20) u 17. kolu JLS.

Najkorisniji igrač utakmice bio je Zindović - indeks 23: 18 poena, sedma skokova i pet asistencija. Dvocifren učinak upisali su još: Kraljić - 14 poena, Nikolić i Popović - po 13.

IZJAVE

Nikša Zindović, igrač KKK Radnički

- Dobro smo otvorili utakmicu, iskontrolisali smo skok i nismo in dozvoljavali šuteve za tri poena. U drugom poluvremenu smo pali u odbrani, imali su ofanzivne skokove i po 4-5 vezanih napada. Nismo dobro branili njihov šut za tri poena, što su iskoristili i pogađali iz svih pozicija. Kraju smo se vratili, imali napad za pobedu, ali nije bilo snage da rešimo u našu korist. Čestitam Konstantinu na pobedi. Sledeća utakmica je protiv Poleta za 10-ak dana, dovoljno je vremena da se spremimo i odigramo kvalitetnu utakmicu.

Boško Lalić, trener KKK Radnički

- Neizvesna utakmica u kojoj nismo imali sreće u završnici. Konstantin je pokazao koliko je ova liga kvalitetna jer su sa ovakvim sastavom poslednja ekipa u ligi. U mnogim utakmicama na jednu loptu nisu imali sreće, osim u ovoj. Prvo poluvreme smo dobro odigrali, ali smo u nastavku dozvolili previše ofanzivnih skokova i uzastopne napade. To je, uz neke njihove koševe u poslednjim sekundama napada, odlučilo ovu utakmicu. Čestitam Konstantinu na pobedi i želim im sreću do kraja lige. Pred nama je 10 dana za pripremu utakmice protiv Poleta u kojoj ćemo dati sve od sebe da se revanširamo za poraz u produžetku iz prvog dela.

U 18. kolu JLS Kragujevčani su gosti Poleta iz Ratine od kojeg su tesno izgubili u Kragujevcu 100:102.

Foto: Marko Lazarević/KKK Radnički

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html