KKK Radnički donosi ’’plen’’ iz Šapca

KKK Radnički donosi ’’plen’’ iz Šapca

Kragujevački košarkaški klub Radnički ostvario je sedmi trijumf u Prvoj ligi-Zapad, kao gost ekipe Šapca pobedio je sa 20 poena razlike - 69:89 (19:26, 20:19, 13:20, 17:24).

Jedino je drugi period za poen pripao domaćoj ekipi, preostale tri deonice Kragujevčani su osvojili sa po sedam poena razlike, što ilustruje konstantan odnos snaga u ovom susretu. Rešenost pulena Zorana Milovanovića da uhvate priključak na samom vrhu tabele nadjačala je želju Šapčana da se otisnu sa začelja.

Kapitenski, predvodnik pobednika bio je Šamanović sa ubeleženih 28 poena. Dobra priprema za ovu utakmicu bila je presudna, međutim, Šabac je pružio jači otpor od očekivanog, čime opravdava bolju poziciju u prvenstvu, počinje analizu za klupski sajt Šamanović.

- Utakmica je bila teža nego što smo očekivali. Domaća ekipa imala je izuzetno dobar procenat šuta za dva, a i za tri poena. Šapčani su nam parirala prvih 20 minuta, dok smo u drugom delu igre konsolidovali redove. Igrali smo sve bolje u odbrani, a oni nisu imali rešenje za našu pikenrol igru. Pohvaljujem sve saigrače, bili smo na visini zadatka kao kolektiv. U ime kluba se naročito zahvaljujem našim navijačima. Davali su nam podršku i na ovom gostovanju. Pozivam već sada sve navijače i ljubitelje košarke da se okupimo u Jezeru 3. decembra, da zajedno nastavimo pobednički niz sa ciljem da izborimo viši rang. 

Arnaut je bio sledeći strelac-enigma za domaće - 17 poena, a dvocifreni strelci bili su i Tešanović - 12, Beočanin - 11 poena. Realizacijom u napadu svoj doprinos sedmom trijumfu pružili su još: Popović - sedam poena, Vasilić - četiri, Erac i Stevanović - po tri, Tomašević i Zorbas - po dva poena. U sastavu su bili N. Nikolić i Kostić, a izostao je mladi centar D. Nikolić.

Trener KKK Radnički Zoran Milovanović čestitao je ekipi na novoj pobedi koja je proizašla iz odnosa prema igri koji javno pohvaljuje posredstvom klupskog sajta.

- Pokazali smo ozbiljnost, a u drugom poluvremenu, kako smo i dogovorili u svlačionici, poboljšanom odbranom prelomili smo rezultat i rešili utakmicu u svoju korist. I ovoga puta, iako bez centra Nikolića, ali i neoporavljenih aduta - Kneževića i Milosavljevića, osetio se napredak u našoj igri. Naročito ističem boljitak u odbrambenoj formaciji. Zahvaljujem se navijačima, i ove večeri tribine na gostujućem terenu bile su ispunjene našim pristalicama. Okrećemo se daljem radu i utakmici protiv Mileševca iz Prijepolja narednog vikenda. 

Šapčani su ostali na dnu tabele sa jednom pobedom, dok su se Šumadinci približili samom vrhu sa skorom 7-1. Sada su na svega jednoj pobedio zaostatka iza Zlatara i Novog Pazara.

U desetom kolu KKK Radnički je domaćin - u subotu 3. decembra od 19 časova i 30 minuta u hali Jezero dočekuje Mileševac (sedmo mesto, 5-4).

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević 

APEL: STEFAN POBEDIO SMRT, SAD MU JE NUŽNA POMOĆ ZA OPERACIJU OČIJU!

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html