KKK Radnički gost Uba na početku prolećne polusezone

KKK Radnički gost Uba na početku prolećne polusezone

KKK Radnički nastavlja takmičenje u Prvoj ligi-Zapad utakmicom 14. kola u kojoj gostuje Ubu u nedelju 15. januara od 19 časova.

Kragujevčani su u 13 kola ostvarili 11 pobeda i za vodećim Zlatarom zaostaju tek jedan trijumf. Ub je, pak, na samom začelju sa svega jednim uspehom.

U jesenjem delu sezone, u premijernom kolu pred domaćom publikom, ekipa Zorana Milovanovića slavila je ubedljiv trijumf 124:77. Pred odlazak na prvo gostovanje u 2017. godini, za klupski sajt kapitenski rezime polusezone ima Marko Šamanović, jedan od zvanično najboljih sportista Kragujevca u 2016. godini.

Šamanović: Prvi deo sezone smo odradili kao što smo i očekivali, domogli smo se vrha tabele. Mislim da ne bismo imali ni ta dva poraza da su izostali problemi sa povredama. Najviše me raduje da kako je sezona odmicala mi smo igrali sve bolje, a za publiku mnogo atraktivniju košarku. U drugom delu sezone nastavljamo uzlaznom linijom, imamo sve uslove za to.

Ub sa negativnim skorom 1-12 nema šta da izgubi u Ligi. Baš tako "otpisan" rival izaziva naročito oprez Šumadinaca koji su se pripremali kao da sledi derbi.

Šamanović: Znamo da je došlo do promene u redovima ekipe iz Uba, imaju trojicu novih igrača i očekujemo da će pružiti jači otpor od onog iz prvog kola kada smo ih ubedljivo porazili. Ali, mi imamo svoj cilj i znamo put do ostvarenja onoga što smo naumili. Ne bi trebalo da imamo problema jer smo odradili dobre pripreme. Nismo baš puno odmarali tokom ovih prazničnih dana i sada smo spremni da to pokažemo na terenu.

Prva dva kola prolećne polusezone KKK Radnički igra van Kragujevca. Rival u 15. kolu je Student (učinak 5-8), takođe poražen u Jezeru. U 16. kolu na programu je super-derbi, u prestonicu Šumadije dolazi jesenji prvak Zlatar (12-1). Okršaj kojim započinje rasplet u prvenstvu zakazan je za subotu 28. januar od 19 časova i 30 minuta.

Šamanović: Za razliku od prošle sezone, naše debitantske, biće neuporedivo uzbudljiviji ovaj prolećni deo takmičenja. Prva dva kola igramo van našeg grada i te susrete sa slabije plasiranim rivalima iskoristićemo da se još bolje uigramo pred derbi na našem terenu protiv Zlatara iz Nove Varoši, lidera na tabeli. Dve nedelje je do tada, ali već sada pozivam navijače i sve koji vole košarku u našem gradu da planiraju dolazak u Jezero u što većem broju, da se zajedno domognemo i samog vrha tabele. 

Foto: arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević  

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html