KKK Radnički peti put poražen

KKK Radnički peti put poražen

KKK Radnički je pretrpeo peti poraz u sezoni, u 21. kolu Prve lige-Zapad nadigran je u Čačku od ekipe Železničara 84:75 (12:21, 27:17, 17:14, 28:23).

Ovim neuspehom ekipa Zorana Milovanovića pala je na četvrtu poziciji sa zaostatkom od četiri boda iza vodećeg Klika iz Arilja. Učinak 16:5, pet kola pre kraja, umnogome otežava ostvarenje cilja kluba zacrtanog na početku takmičenja, šanse "seli" u domen teorije.

Kragujevčani su dobro otvorili duel i osvojili prvu četvrtinu sa devet poena razlike - 21:12. Međutim, domaćin je napravio preokret, pripala mu je druga deonica za poen više - 27:17, pa je rezultat posle 20 minuta bio 39:38. U nastavku susreta gostujući sastav nije uspeo da nametne inicijativu što bi donelo preko potrebne bodove. Domaćinu su pripala oba kvartala drugog poluvremena, pa je ubeležio 15. trijumf koji ga je doveo do petog mesta. 

Šansa za osvajanje bodova u Čačku prokockana je u prvom poluvremenu, konstatovao je trener Zoran Milovanović.

- Zaslužena pobeda Železničara. Vladali smo situacijom u prvom poluvremenu, do dva minuta pred kraj. Domaćin je sa nekoliko trojki, uz par naših grešaka, istopio prednost od 11 poena koju smo imali. Nakon toga se nismo nametnuli. U drugom poluvremenu smo i dalje dopuštali šut za tri poena, imali su više pogodaka, a uz to i nekoliko skokova u napadu, što im je omogućilo razliku koju su sačuvali do kraja.

U redovima pobednika najviše se istakao Raković sa 31 poenom, Panić je ubeležio 21, a Satanić 11.

Za Kragujevčane najviše poena postigao je Arnaut - 19, Milosavljević je imao 17, a Popović 14 poena. Strelci su bili još: Šamanović - osam, Nikolić - sedam, Ristić - šest, Vasilić - tri, Beočanin - jedan.

U narednom, 22. kolu Kragujevčani su domaćini Šapčanima, a utakmica se igra u subotu 18. marta od 19 časova.

Do kraja prvenstva preostaju gostovanja Mileševcu i Crnokosi, a u Kragujevac dolaze Prva petoletka i Novi Pazar. 

VRH TABELE, POSLE 21. KOLA

  1. Klik 18-3
  2. Novi Pazar 17-5
  3. Zlatar 16-5
  4. KKK Radnički 16-5
  5. Železničar 15-6

Foto: arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html