KKK Radnički pobedio u Trsteniku, pred derbi sa Pazarom

KKK Radnički pobedio u Trsteniku, pred derbi sa Pazarom

KKK Radnički energično je odigrao u Trsteniku i savladao Prvu petoletku 71:49 (18:11, 25:11, 16:13, 12:14) u 11. kolu Prve lige-Zapad. To je deveti trijumf Kragujevčana kojim održavaju treću poziciju na tabeli.

Ovo je ujedno i peti uspeh u nizu, čime se dodatno učvršćuje samopouzdanje pred derbi u narednom kolu kada Radnički takođe gostuje, a domaćin će biti drugoplasirani Novi Pazar. Biće to ranije odigrana utakmica 13. kola, prvobitno planirana za 24. decembar.

Kroz uspeh u Trsteniku KKK Radnički je kao organizator igre vodio Milosavljević sa 13 poena, povratnik na parketu posle tromesečnog izostajanja, što je dodatni dobitak za sastav koji vodi Zoran Milovanović. Popularni Đole na početku analize meča ističe da je energija gostujuće ekipe bila odlučujuća.

- Ušli smo u utakmicu znatno energičnije nego u nekoliko prethodnih. To se odrazilo na agresivnost u odbrani i dalo je rezultata već u prve dve četvrtine koje smo osvojili. Imali smo +21 posle 20 minuta, a u ostatku susreta uspeli smo da vladamo terenom i ne dopustimo promenu rezultata.

Gotovo sto dana odsustva rasplamsalo je želju Milosavljevića da pruži svoj doprinos ostvarenju klupske ambicije.

- Jedva sam sačekao da ponovo zaigram. Pun sam energije, a u prvi mah sam pomislio da ću izgoreti od želje da se uz saigrače nadigravam sa rivalom. Uspeo sam da kanališem energiju u pravom smeru i pomognem timu koliko je bilo u mojim mogućnostima. U njihovo ime i lično, zahvaljujem navijačima koji su došli u Trstenik da nas podrže. Pozivam ih već sada da krenu za nama i u sredu kada odlazimo u Novi Pazar. Očekuje nas najvažnija utakmica sezone, svu svoju pažnju sada usmeravamo na naredni meč.

Pored Milosavljevića, Popović je takođe ubeležio 13 poena, a dvocifreni košgeteri su i najiskusnije uzdanice Kragujevčana, kapiten Šamanović - 11, i njegov zamenik Arnaut - 10. Vasilić je postigao devet poena, Tešanović šest, Nikolić tri, dok su po dva imali Beočanin, Kostić i Erac. U sastavu su bili još Tomašević i Stevanović.

I osvojeni bodovi i upotpunjen sastav samo raduju trenera Milovanovića koji pohvaljuje pozitivan period u kojem se nalazi KKK Radnički zahvaljujući marljivom radu na treninzima i utakmicama.

- Čestitam momcima, odigrali su zrelo i nagovestili još bolje dane za naš klub. Igrali smo angažovano u odbrani, što nas sve jače krasi kao ekipu. To je rezultiralo lakšim poenima iz kontra napada, a time smo i rano odmakli rivalu koji je već u prvom poluvremenu izgubio šanse u ovom meču. Ipak, borili su se fer, na čemu im čestitam. Svi naši igrači su odigrali ozbiljno i na nivou zadataka koje su imali, a posebno nas sve raduje što je u sastavu ponovo Milosavljević, on se vratio ali i dobro odigrao. Okrećemo se sredi, vanrednom kolu, sa puno optimizma spremamo se na Novi Pazar.

Nakon vanrednog gostovanja Novom Pazaru, meč 12. kola protiv Crnokose biće odigran u hali Jezero 17. decembra, čime se završava takmičenje u 2016. godini.

Pauza će potrajati do 14. januara i gostovanja Ubu, a zatim sledi odlazak Studentu na megdan 21. januara. Prvi meč u Kragujevcu u 2017. godini zakazan je za 28. januar kada dolazi Zlatar. 

MULTIMEDIJA/FOTO 

Foto: Arhiva KKK Radničk/Zoran Đorđević
Dejan Milošević  
 

APEL: STEFAN POBEDIO SMRT, SAD MU JE NUŽNA POMOĆ ZA OPERACIJU OČIJU! 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html