KKK Radnički protiv OKK Beograd za prve bodove

KKK Radnički protiv OKK Beograd za prve bodove

KKK Radnički u 11. kolu Košarkaške lige Srbije dočekuje OKK Beograd u hali Jezero u subotu 9. decembra od 19 časova i 30 minuta.

OKK Beograd je započeo sezonu sa dva poraza, ali je podigao formu u međuvremenu, a u poslednja tri kola nije poražen. Posle tesnog poraza na gostovanju Beovuku (82:81), savladao je najpre Dunav i Mladost, a u poslednjem kolu i favorizovani Vršac (84:71).

Među najkorisnijim i najefikasnijim igračima prednjači Đoković, odmah za njim su Nešović (nekada igrao u Kragujevcu) i Drekalović.

- OKK Beograd predvodi Aleksej Nešović, polivalentan igrač koji iza sebe ima lepu karijeru. To je ekipa koja ima i dubinu i širinu u igri, sa Đokovićem kao plejmejkerom koji daje više prostora za kombinatoriku. Igraju dobro, imaju kvalitet za ovu našu ligu, to su pokazali sa pet pobeda. Protiv Vršca su kod kuće vodili 20-ak poena razlike, oprezan je trener KKK Radnički Bojan Kusmuk.

U deset kola Beograđani imaju polovičan učinak - 5:5, na gostovanjima takođe: savladali su Slogu i Mladost, a izgubili od Borca i Beovuka.

- Pet pobeda i pet poraza je sasvim solidan skor, a imaju niz od tri vezane pobede u poslednjim kolima. Spremamo se da pružimo bolju partiju, ne zaslužujemo ovu poziciju na kojoj smo trenutno. Potrudićemo se da to opravdamo u subotu, imamo lepu šansu. Hemija nije narušena, treba to i da prenesemo na teren, da bolje izgledamo kao ekipa i opravdamo što smo ovde, da publika ima šta da vidi. U prvenstvu svako svakoga može da dobije, ostalo je da i mi to uradimo i da se izdignemo sa dna tabele, a verujem da je to moguće jer su dobri igrači, dobro radimo. Prošle su vezane utakmice u kratkom periodu, imali smo nedelju dana da se pripremimo za prvu pobedu. LIčno, i kao ekipa, publici nismo dali preveliki motiv da dolaze, ali znam da Kragujevčani vole košarku, nadam se da će doći u što većem broju da nas podrže i pomognu da ostvarimo tu prvu pobedu, poručio je prvotimac Petar Beader.

KKK Radnički je ekipa koja na domaćem terenu trenutno prosečno postiže 75,3 poena, a OKK Beograd na gostovanjima beleži po 73,5. I u poslednjem kolu jesu izmakli bodovi, ali je debi Amerikanca Kolmena sa 27 poena, uz poboljšanje realizacije saigrača, ono što pruža nadu da je moguće ostvarenje cilja sezone.

- Imali smo jedno mesto koje smo mogli da iskoristimo za pojačanje. Odlučili smo se za dovođenje Kolmena. Mislim da je kvalitetan igrač, treba mu vremena da se adaptira na ovdašnji način igre. Ali, poenta promene je u svakom od nas ponaosob. Treba da tražimo novu pozitivnu energiju bez obzira na situaciju. To je ono što je bitno u sportu - borba sa samim sobom. Mislim da će momci to da izvuku iz sebe i da ćemo u subotu da pobedimo. Mi smo spremni, dobili smo vremena za odmor, posle zgusnutog rasporeda i kratkog perioda u kojem smo odigrali šest utakmica. Bilo bi mi drago, i lično i ispred kluba, da navijača bude što više, da nas podrže da ovaj grad iznese zdravu i kontinuiranu igru bar u ovoj ligi, ako ne i više od toga, zaključio je Kusmuk.

Ulaznica za utakmicu KKK Radnički-OKK Beograd košta 100 dinara, a prodaja je u subotu na blagajni Jezera. Portal PPNS u saradnji sa KKK Radnički poklanja 3x2 ulaznice prvim posetiocima koji kao komentar ispod ovog članka na portalu navedu jedan stih Huka tribine.

Do kraja polusezone sledi gostovanje Zlatiboru 16. decembra i dolazak Sloge 23. decembra.

Foto/video: Zoran Đorđević 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html