KKK Radnički put Stare Pazove po ’’brejk’’

KKK Radnički put Stare Pazove po ’’brejk’’

KKK Radnički u trećem kolu KLS gostuje Dunavu iz Starih Banovaca, a susret je zakazan u hali Park u Staroj Pazovi za subotu 28. oktobar od 20 časova.

Dunav je u prva dva kola imao polovičan uspeh. Najpre je savladao Mladost iz Zemuna na svom terenu 88:80, a potom je izgubio od Vršca kao gosti - 72:61.

KKK Radnički je posle tesnog poraza od Tamiša u Pančevu 85:81, doživeo neuspeh i na premijeri u Jezeru, u susretu sa Beovukom - 86:75.

Najavljujući treće kolo, šef stručnog štaba Kragujevčana Zoran Todorović ističe da se odlazi na megdan iskusnoj ekipi koja drugu sezonu igra KLS.

- Imaju iskusne igrače, a predvodi ih Zorčić koji je po statistici prošle sezone bio u samom vrhu takmičenja. Povrede su ga omele u tome da bude najkorisniji igrač lige. Može da igra na pozicijama četiri i pet. Dunav jeste izgubio od Vršca, ali je imao odlično prvo poluvreme. Imaju hendikep sa povređenim Vukovićem, to je dobar igrač na poziciji četiri. Procentualno gledano, slabi su u spoljnoj liniji, kada je u pitanju šut. Obratićemo pažnju na Nikolića i Mitrovića, on je na poziciji 1 "motor ekipe".

Uz konstataciju da je trenutno neuigranost najveća mana njegove ekipe, Vuk Karadžić iz igračkog pogona KKK Radnički smatra da postoji potencijal da se igra sve bolje, kako liga bude odmicala.

- Na duel sa Dunavom idemo potpuno rasterećeno - na pobedu, nemamo šta da izgubimo. Treba da zaustavimo njihov skok u napadu, posebno Kužetu. On na svakoj utakmici ima sedam-osam skokova u napadu. To je ključno za utakmicu koja nas očekuju u subotu u Starim Banovcima.

Iako je rival proučen do detalja, stručnom štabu su u fokusu sopstveni igrači, raspoloživi za narednu utakmicu.

- Problem je uigranost naših igrača, traži se nešto za šta nisu fizički spremni u ovom trenutku. Videlo se protiv Beovuka, nije nas bilo u tranziciji i organizaciji odbrane, nedovoljno je agresivnosti u prvoj liniji. Zatajili smo i u skoku, a to je sve posledica nedostatka snage i neuigranosti. Probaćemo da podignemo kvalitet, da bismo mogli da očekujemo pobede u narednom periodu. Nije nam dovoljno što je došao Kljajević koji dugo nije igrao, ili Beader koji je imao loš početak u Kolubari, ili Vasojević koji je van forme i izlazi iz povrede. Moramo da ih čekamo. Srećom, Demčešen se oporavio i igraće u subotu. Imamo problema sa Lalovićem, pošto je zaposlen, dolazi samo na večernje treninge, a ključni je igrač u rotaciji. Možda je i preveliki zalogaj za sve nas da tako brzo uđemo u ovu priču, ali probaćemo da odigramo što bolje možemo u KLS. U prethodnom periodu smo bolje trenirali, kroz treninge smo napredovali, a videćemo da li je to dovoljno za pobedu protiv Dunava, racionalan je Todorović.

Todorović i Karadžić su se osvrnuli i na početak takmičenja u nacionalnom kupu, gde u prvoj fazi sledi susret sa ekipom Stragari Šumadiju u Aranđelovcu (1. novembra, 18:00 - SC Šumadija).

- Očekujemo pobedu, mi smo favoriti. Pre dva dana smo saznali s kim igramo, manje je vremena za spremanje, ali idemo na pobedu. Probaćemo da obezbedimo plasman na završni turnir, poručio je Karadžić.

– U situaciji u kojoj smo, trebaju nam utakmice da bismo se što brže uigrali, ali možda su nam potrebniji jači treninzi od ovakvih utakmica. Probaćemo da i na tom frontu doguramo što dalje možemo. Prvi protivnik je iz Druge srpske lige, ne razmišljamo sada o njemu previše jer naš je cilj da Radnički opstane u KLS. Naša je ključna orijentacija - Liga, zaključio je Todorović.

Posle gostovanja u Banovcima, u četvrtom kolu KLS KKK Radnički dočekuje Mladost iz Zemuna u subotu 4. novembra od 20 časova i 30 minuta. 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Mladost Zemun

Foto: Zoran Đorđević/KKK Radnički

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html