Maraton Gorana Nikolića za Ginisa - Kragujevac, 24. septembar

Maraton Gorana Nikolića za Ginisa - Kragujevac, 24. septembar

Kragujevački paraolimpijac Goran Nikolić je do danas istrčao 20 maratona, od 55 koje treba da istrči za 55 dana kako bi postavio novi Ginisov rekord.

U subotu 24. septembra u okviru ovog jedinstvenog i ekstremnog atletskog poduhvata Goran Nikolić iz Smedereva stiže u Kragujevac. Organizatori maratona pozivaju sugrađane da na trgu kod Krsta između 11,30 i 12,00 sati dočekaju Gorana Nikolića i svojim prisustvom uveličaju završetak 22. etape.

Nikolić je, da podsetimo, u obaranje Ginisovog rekorda krenuo 3. septembra. Goran u pratnji svog tima svakog dana trči 42 kilometra i 196 metara do jednog od 55 gradova u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Završnica maratona biće u Budvi 27. oktobra. Cilj ovog maratona je prikupljanje sredstava za nabavku sportske opreme i rekvizita za korisnike Regionalnog centra za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom "Iskra".

Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane i sportsite koji žele da se uključe u deo maratona i trčanjem sa Goranom podrže ovu humanitarnu akciju da se prijave na telefon 0658000285 ili na mejl maratonzaginisa@gmail.com.

* * *

POZIV ORGANIZATORA

Dragi kragujevčani, izađimo u subotu 24. septembra na ulice Kragujevca da Goranu pružimo bezrezervnu podršku koju zaslužuje kao naš Kragujevčanin! Svi oni koji mogu da trče sa Goranom, jer mu je to najveća podrška, neka ga prate na njegovoj 22. ruti. A svi ostali, hajde da mu toga dana poklonimo osmeh, aplauz, podršku ili lepu reč. Goranu će to mnogo da znači jer do 55. maratona ima još mnogo.

Poslednjih nekoliko kilometara, Goran će trčati od muzeja glavnom ulicom do centra Kragujevca, do Krsta.

Vidimo se u subotu kod Krsta oko 11:30.

Izvori: Kragujevac.rs, Maraton za Ginisa  

MARATON ZA GINISA SAJTFB STRANAJUTJUB 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html