Mlađe kategorije KKK Radnički doživele treći poraz

Mlađe kategorije KKK Radnički doživele treći poraz

U trećem kolu Juniorske lige Srbije, KKK Radnički je poražen od ekipe Beko iz Beograda 88:72 (18:22, 23:20, 26:13, 21:17).

Beograđani su ovim trijumfom izbili na prvu poziciju na tabeli, dok su Kragujevčani pri samom dnu gde je bez pobede još niški Konstantin.

Bila je to prva utakmica na domaćem terenu ekipe koju vodi trener Boško Lalić.

Lista strelaca KKK Radnički: Kraljić L. 12, Urošević 4, Dimovski 2, Nikolić 6, Radojević 13, Zindović 9, Milenković 20, Kraljić P. 6.

IZJAVE

Boško Lalić, trener KKK Radnički

- Prva utakmica na domaćem terenu, pritisak i poraz. Nismo uspeli da odigramo celu utakmicu u istom tempu. Beko je uspeo da nas nadskače, nismo uspeli da zaustavimo Smailagića, da zaštitimo reket i da otvorimo igru u tranziciji što je i odlučilo pobednika.

Luka Milenković, MVP KKK Radnički

- Dobro smo počeli utakmicu. Uspeli smo koliko toliko da pariramo u skoku fizički dominantnijoj ekipi Beka. Imali smo prednost na poluvremenu, ali smo u nastavku loše odigrali i gosti su zasluženo pobedili. Mi se okrećemo narednom meču u Leskovcu i nadamo se da ćemo bolje odigrati.

Vasilije Budimić, trener KK Beko

- Čestitke mojim momcima na pobedi i hvala Radničkom na gostoprimstvu. Čestitam im na kvalitetnoj igri, posebno u prvom poluvremenu. Nisam zadovoljan igrom u prvom delu jer smo primili 42 poena, što nije svojstveno našoj ekipi. Idemo dalje, u narednom kolu gostujemo u Čačku, protiv ekipe Mladosti. Opet jedan vruć teren gde ćemo probati da dobijemo, a iz treninga u trening da budemo još bolji.

Alen Smailagić, MVP KK Beko

- U prve dve četvrtine smo odigrali slabije nego što znamo. Nakon poluvremena smo se konsolidovali i svojom igrom došli do rezultata, tj, pobede.

U narednom, četvrtom kolu Kragujevčani će biti gosti leskovačkom Zdravlju, a utakmica je na programu sledećeg vikenda.

Treće kolo Kadetske lige Srbije donelo je i treći neuspeh KKK Radnički koji je doživeo tesan poraz u Novom Sadu od ekipe Sport’s world star 76:75 (21:15, 10:19, 21:19, 24:22).

Novosađani sa učinkom 1-2 sada zauzimaju osmo mesto na tabeli, dok su Šumadinci na poziciji niže gde predvode četiri ekipe bez pobede u prva četiri kola. U četvrtom kolu KLS izabranici Željka Milojevića dočekuju čačanski Borac.

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   


PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html