Neveni prvi bodovi u Svetskom kupu

Neveni prvi bodovi u Svetskom kupu

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobedila je u današnjoj trci slaloma voženom u italijanskom Sestrijereu, dok je Nevena Ignjatović došla do prvih bodova u sezoni u Svetskom kupu, pošto je zauzela 27. mesto.

Šifrinova je u obe vožnje bila ubedljivo najbrža, a trku je završila u u ukupnom vremenu od minut, 37 sekundi i 80 stotinki, što joj je bilo dovoljno za treću pobedu u sezoni, a 23. u karijeri.

Drugo mesto zauzela je Slovakinja Veronika Velez Zuzulova sa sekund i devet stotinki zaostatka, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja sa sekund i 29 sekundi zaostatka našla Vendi Holdener iz Švajcarske.

Srpska skijašica Nevena Ignjatović ostvarila je rezultat karijere u slalomu u Svetskom kupu. Ona je posle prve vožnje zauzimala 29. mesto, ali je u drugoj ostvarila napredak od dve pozicije i tako došla do prvih bodova u karijeri u slalomu. Srpska skijašica imala je pet sekundi i 30 stotinki zaostatka za pobednicom.

Šifrinova je današnjom pobedom uvećala prednost u generalnom plasmanu i sada na prvoj poziciji ima 498 bodova, druga je Lara Gur iz Švajcarske sa 393, a treća je Italijanka Sofija Gođija sa 347.

U poretku slaloma Šifrinova je takođe prva sa maksimalnih 300 bodova, prati je Zuzulova sa 210, dok je Holdener treća sa 200. 

NEVENA IGNJATOVIĆ FIS, FB STRANA, TVITER 
 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html