Oživljen FK Kragujevac

Oživljen FK Kragujevac

Ponovna osnivačka skupština FK Kragujevac održana je 29. novembra, čime je oživeo klub koji je ugašen 2013. godine. Prvobitno je klub postojao od 1998. godine, ali tada nije odoleo finansijskim problemima.

Za novo razdoblje, izabrani su članova Skupštine kluba u periodu od 2016. do 2020, kao i predsednik, upravni i nadzorn odbor, sekretar, službenik predstavnik.

Na skupštini je prisustvovalo 30 članova koji su jednoglasno izabrali Gorana Ivanovića za novog predsednika FK Kragujevac.

- Uz veliki trud, požrtvovanje i zalaganje svih nas koji smo želeli da se ova priča nastavi, možemo očekivati dobre rezultate. Nadamo se da ćemo dobrom igrom privući veliki broj gledalaca i dostojno reprezentovani ime koje klub nosi, poručio je Ivanović.

Ozbiljnost u namerama okupljenih ljubitelja fudbala u Kragujevcu oslikava i plasiranje prvih nezvaničnih informacija da će par igrača Radničkog, iz sastava koji je uveo klub u prvu ligu, imati "važno mesto u timu". 

FK Kragujevac će se takmičiti u trećoj gradskoj ligi od sledeće godine, a utakmice će se igrati na stadionu Košutnjak.

OSNIVAČKA SKUPŠTINA 2016


 
FK KRAGUJEVAC - ISTORIJA




FK KRAGUJEVAC FB STRANA 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html