Porazi mlađih kategorija KKK Radnički u 4. kolu

Porazi mlađih kategorija KKK Radnički u 4. kolu

U četvrtom kolu nacionalnih takmičenja mlađe kategorije KKK Radnički doživele su poraze.

U Juniorskoj ligi Srbije Zdravlje iz Leskovca je slavilo pobedu nad KKK Radnički 81:66 (18:22, 19:20, 18:15, 26:9).

Nakon četiri utakmice Zdravlje ima učinak 2-2, a KKK Radnički 0-4.

Leskovčane su predvodili Mikić sa 17 poena, Stošić sa 16 i Petković sa 11.

Na listi strelaca Kragujevčana, kao dvocifreni su se našli: Milenković - 15, Nikolić - 12 (osam skokova), i L. Kraljić - 11 poena (devet skokova). Pogađali su još: P. Kraljić - osam, Popović i Radojević - po sedam, Stanković i Zindović - po tri.

IZJAVE

Luka Milenković, MVP KKK Radnički

- Dobar početak meča za nas, krenuli smo kako smo i želeli i imali prednost na poluvremenu. Međutim, u završnici nismo izašli borbeno i sa toliko energije, kao u prethodnom delu meča. Protivnik je pogađao bitne šuteve kada je trebalo. Mi nismo odigrali pribrano završnicu meča i to je dovelo do ovakvog ishoda, iako razlika na kraju nije bila realna. Čestitam protivnicima na pobedi i radujem se unapred revanšu u Kragujevcu.

Boško Lalić, trener KKK Radnički

- Na prvi pogled rezultat pokazuje da Zdravlje nije imalo nikakvih problema da savlada našu ekipu, ali oni koji su se nalazili u hali Dubočica gledali su jednu jako uzbudljivu utakmicu. Naša ekipa nalazila u konstantnom vođstvu 35 minuta, na kraju prve četvrtine pogodili smo trojku sa tri četvrtine terena uz zvuk sirene, na poluvremenu smo ostvarili 15 skokova više od protivnika... Ništa nije slutilo da će utakmica da krene u pogrešnom smeru. U poslednjih pet minuta, isprovocirani reakcijama publike i neuspešnim prilagođavanjem sudijskom kriterijumu u završnici, izgubili smo pet lopti, dosuđena su nam četiri prekršaja u napadu. Na drugoj strani, šuterski orijentisana ekipa je pogađala za tri poena, čak je dala koš na par sekundi do kraja kada smo krenuli da se pozdravljamo sa njima... Iz utakmice igrači izlaze sa dragocenim iskustvom igranja i na ovakvom gostujućem terenu. Verujem da će u narednoj sličnoj situaciji smirenije da odigraju u završnici.

STATISTIKA

U petom kolu JLS KKK Radnički dočekuje Mega Bemaks narednog vikenda.

* * *

U Kadetskoj ligi Srbije KKK Radnički je kao domaćin poražen od čačanskog Borca 76:89 (20:10, 24:26, 10:25, 22:28).

Posle četiri kola Borac ima učinak 2-2, a KKK Radnički 0-4.

U pobedničkom sastavu Micović je, kao najkorisniji igrač utakmice, ostvario natprosečan indeks 50(!): imao je dabl-dabl od po 23 poena i skoka, uz devet iznuđenih prekršaja. Dvocifreni strelci bili su: Bumbić - 19, Radovanović - 15, Sušić - 12.

Među igračima KKK Radnički kao MVP se izdvojio Barać - indeks 23: 17 poena i 10 skokova. Veđić je ubeležio 24 poena (trojke 4/6), Petrović 13, a Stepanović deset poena. "Upisali" su se i: Ilić - šest, MilojevićDimovski i Đorđević - po dva.

STATISTIKA

U petom kolu KLS KKK Radnički je gost Mladosti iz Zaječara.

Foto: Marko Lazarević/KKK Radnički

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   


PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html