Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Sport

18.11.2016

Pred KKK Radnički komšijski derbi

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

KKK Radnički u osmom kolu Prve lige-Zapad dočekuje čačanski Železničar, a okršaj je zakazan u hali Jezero za subotu 19. novembar od 19 časova.

Čačani su trećeplasirani posle sedam kola, imaju učinak 6-1, pobedu više od Kragujevčana. Za domaćina je ovo prilika da se "izniveliše" skor sa jednim od ozbiljnijih kandidata za osvajanje titule i ulazak u viši rang. Uz prednost domaćeg terena koji krase tribine sa vernim pristalicama, trener Zoran Milovanović ističe da za optimizam ima osnova i u kompletiranju igračkog kadra - dolazi u pravi čas, pred duel sa rivalom za svaki respekt.

- Dolazi vrlo nezgodna ekipa, boljeplasirani su od nas, po kvalitetu im i pripada vrh table. Biće to pravi komšijski derbi, susret ekipa iz sredina sa jakom košarkaškom tradicijom, željnih nadigravanja u svakom meču. Očekujem da, pre svega, dobro odigramo, da svojom postavkom dođemo do novih bodova. Naravno, potrebna nam je podrška svih koji vole košarku i KKK Radnički. Upućujem poziv da nas podrže Kragujevčani, da se čuje prepoznatljivo navijanje koje vodi u novi trijumf.

U prethodnom kolu Kragaujevčani su osvojili bodove na teškom gostovanju ekipi Zekas ’75, dok su Čačani poraženi na svom parketu od Novog Pazara. Trener Milovanović prenosi da u ekipi jača samopouzdanje koji stvara dugo očekivano popunjavanje redova.

- U ovom kolu smo u još povoljnijoj situaciji nego što smo bili u Rači. Imamo trojicu igrača koji "izlaze" iz povreda. Punom snagom su se vratili u trenažni proces iskusni Šamanović, Popović i Tešanović, svako od njih ima svoju bitnu ulogu. Posle duže pauze, sa laganim radom kreće i plejmejker Milosavljević, pa mogu da najavim neke pozitivne vibracije u ekipi, da energičnije ulazimo u nastavak takmičenja. Čitav period za nama odigrali smo u okrnjenom sastavu, teže smo podneli pritisak, ali "preživeli smo", očekujem bolje dane, i rezultatski. Ekipa je izuzetna, to je skladan spoj lepršave košarkaške mladosti ovoga grada i iskustva nekolicine igrača koji s ponosom nose grb KKK Radnički, pritom prenose svoje znanje mlađim kolegama. Radujem me rad sa takvim momcima, ubeđen sam da ćemo da nadoknadimo bodove iz poraza. Individualno napredujemo, a samim tim u ekipno, takav potencijal ima KKK Radnički, poručio je Milovanović posredstvom programa radija Zlatousti.

Posle ovog komšijskog derbija KKK Radnički gostuje Šapcu koji iz sedam kola ima negativan učinak 1-6. 

Dejan Milošević 

APEL: STEFAN POBEDIO SMRT, SAD MU JE NUŽNA POMOĆ ZA OPERACIJU OČIJU!

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar