Protiv Koreje priprema za Grčku

Protiv Koreje priprema za Grčku

Posle nerešenog rezultata sa Crnom Gorom srpski reprezentativci su uveče imalu trening da bi dobili prvo slobodno pre podne koji su iskoristili da malo prošetaju Gvandzuom.

U sredu uveče u 20:30 po lokalnom vremenu igraće utakmicu drugog kola A grupe protiv domaćina šampionata Južne Koreje (TV Arena sport, 13:30).

Termin susreta je bio razlog što su Ćuk i drugovi poslednji večeras imali trening koji je trajao 90 minuta. Iako je susret sa domaćinom, sve više privlači pažnju duel trećeg kola sa Grčkom.

Bodovi iz drugog kola se već smatraju uoisanim. Južna Koreja nikada nije igrala sa Svetskom prvenstvu. I sada je ovde učesnik na osnovu domaćinstva, baš kao i 1988. kada je u Seulu u vaterpolu zauzela poslednje mesto. Sa ovde visoko cenjenih Azijskih igara ima srebro i bronzu 1986. i 1990.

- Utakmica je važna zbog Grčke. Iako je rival slabiji, ne sme da bude opuštanja, ne zbog rezultata koji nije u pitanju, već zbog atmosfere i tenzije koja je prikazana u duelu sa Crnom Gorom, kaže Sava Ranđelović.

Protiv Grčke Južna Koreja je poražena 26:3, a pogodak postignut sredinom trećeg dela izazvao je veliko zadovoljstvo navijača.

- U utakmici ćemo naravno da pobedimo, ali je važan utisak, kratko je rekao Dušan Mandić jedan od najboljih igrača protiv Crne Gore. 

SP 2019 - KOMPLETAN RASPORED

VSS SAJTFEJSBUKINSTAGRAM 


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html