Rukometaši ne daju vrh ’’Zapada’’

Rukometaši ne daju vrh ’’Zapada’’

Rukometaši Radničkog 1964 sačuvali su vodeću poziciju Prve lige-Zapad pošto su u 15. kolu kao gosti savladali Lokomotivu iz Lapova 26:23 (9:13).

Kragujevčani sada imaju učinak 13-2-0 na prvoj poziciji "Zapada", a u stopu ih prati Župa sa remijem manje (13-1-1).

Za razliku od prvog duela koji je pulenima Dragana Študera glatko pripao 32:23, ovoga puta su morali znatno više da se pomuče ne bi li ostali neporaženi u prvenstvu. Tražeći priključak na vrhu tabele, Lapovci su maksimalno izgarali i osvojili prvo poluvreme 13:9. Tokom drugog dela meča Kragujevčani su uspeli da dođu do svoje igre, iz toga je proizašlo izjednačenje, potom i preuzimanje predosti koja je sačuvana do isteka 60. minuta.

Radenković je bio najefikasniji igrač Radničkog sa osam pogodaka, a Stošić je postigao sedam. Za 13. uspeh Poskurica je dodao četiri pogotka, Dobrosavljević tri, Stanojev dva, a Milosavljević i Radivojević po jedan.

- Bila je to očekivano teška utakmica sa nezgodnom Lokomotivom, trećom na tabeli pre ovog kola. Počeli smo loše, ali kako je utakmica odmicala tako smo igrali sve bolje. Na kraju smo zasluženo pobedili. Moramo da se trgnemo i shvatimo da je svaki naredni meč kvalifikacioni za Superligu. Treba da se izborimo sa pritiskom da nema prostora za grešku do kraja prvenstva, ali znamo da samo svi zajedno možemo da ostvarimo zacrtani cilj.

I ovog vikenda Radnički je imao dvostruki uspeh. Druga ekipa je takođe osvojila bodove, porazila je Omladinac u Gornjem Milanovcu 30:29.

Sledeće subote biće ponovo priređen dupli program u hali Jezero - prvi tim dočekuje Napredak, a gost drugog tima biće Šamot 65. 

RASPORED PRVENSTVA

RK RADNIČKI 1964 SAJT LIGEFB PROFIL 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html