Rukometaši neumoljivi u Kruševcu

Rukometaši neumoljivi u Kruševcu

Rukometaše Radničkog 1964 ni Kruševljani nisu uspeli da zaustave, Napredak je na svom terenu ubedljivo poražen 29:41 (13:20) u utakmici petog kola Prve lige-Zapad.

Nova, ubedljiva pobeda kragujevačkih rukometaša bila je nagoveštena od samog početka utakmice. Pravim pristupom igrali su kolektivnu igru i bez mnogo problema savladali simpatičnu ekipu Napretka, proanalizirao je za portal PPNS trener Dragan Študer.

- U Kruševcu su svi dali maksimalan doprinos pobedi. Ovim trijumfom se učvršćujemo na prvom mestu na tabeli. Tu poziciju nameravamo da sačuvamo do kraja takmičenja. Pozivam Kragujevčane da isprate ove divne momke, bar na mečevima u hali Jezero, termine mogu da saznaju i preko portala PPNS. Svaka utakmica naših momaka je bolja od predhodne, baš kako smo i namerili na putu ka Superligi, gde je mesto kragujevačkom rukometu.

U ovom kolu najefikasniji strelac bio je Đukić sa osam pogodaka, Stošić i Poskurica su se nadovezali sa po šest golova, dok su po pet ubeležili Blagojević, Radenović i Milosavljević. Dobrosavljević i Stanojev postigli po tri, a Sretenović i Barjaktarević jedan gol.

Takođe u nedelju, drugi tim Radničkog 1964 je ostvario prvu pobedu kao član Druge lige Srbije, savladali su Omladinac 39:29 (20:9). Među mladima, najraspoloženiji golgeter bio je Mutavdžić sa 11 pogodaka, a sledili su ga: Veselinović - devet, Knežević - osam, Ristić, Jelić i Veljović - po četiri, Stefanović - jedan. 

U šestom kolu Prve lige-Zapad u halu Jezero dolazi Beli anđeo iz Prijepolja, a utakmica je zakazana za subotu 29. oktobar od 19 časova.

RASPORED

RK RADNIČKI 1964 SAJT LIGEFB PROFIL 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html