Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Sport

04.11.2017

Rukometni tromeč u Jezeru

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/trazi-se-biljana-djoric.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://tijana.rs/ https://www.nestalisrbija.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Rukometni praznik u režiji RK Radnički 1964. očekuje ljubitelje rukometa, i sporta uopšte, u hali Jezero u nedelju 5. novembra.

Sve tri takmičarske selekcije kluba odigraće svoje prvenstvene susrete. To će ovaj dan da učini jedinstvenim u rukometnoj istoriji grada, priuštiće pravu spotsku poslasticu u šumadijskoj prestonici.

Centralni događaj dana je susret 6. kola Super B lige u kojoj će domaći rukometaši dočekati starog rivala ekipu Lokomotive iz Lapova.

- Posle dva vezana poraza i pauze od dve nedelje, ekipa je iskoristila taj period da se odmori i pripremi, poradi na fizičkom, psihičkom i tehničkom planu. Smatram da smo spremni za predstojeće utakmice, a prva je sa Lokomotivom, protivnikom sa kojim smo i prošle sezone igrali u nižem rangu, ekipa koju dobro poznajemo. Znamo njihove prednosti i mane, tako da ćemo se potruditi da našu taktičku zamisao sprovedemo u delo. Verujem da ćemo na kraju izaći kao pobednici, a to će sigurno lakše biti uz podršku što većeg broja publike. Ovom prilikom pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu, pruže podršku i uživaju u igri svoga tima. Ovo će biti pravi šumadijski derbi, jasan je levokrilni igrač Radničkog Aleksandar Ilić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova.

U predigri ovog meča B tim Radničkog će odigrati susret sa ekipom Novog Pazara 2 u 5. kolu Druge lige-Kopaonik.

- Posle tri neočekivana, vezana poraza pobedili smo na strani ekipu Lapova 2. Očekujem da je došlo vreme da se veliki napori koje smo uložili na treninzima konačno isplate i da smo krenuli u seriju pobeda koju ćemo, nadam se, preko Novog Pazara nastaviti i protiv Mokre Gore i Karađorđa. Tako bismo uspeli da budemo u prve tri ekipe koje će se boriti za plej of, poručuje kapiten Veljko Stefanović.

Početak meča je u 16 časova.

Tačku na nedeljni spektakl staviće ženska ekipa Radničkog 1964 koja će ukrstiti koplja sa uvek neugodnom ekipom Čačka u 6. kolu Prve lige Zapad.

- Nakon pobede u Aleksandrovcu protiv Župe i osvojena 2 boda,samopouzdanje nam se vratilo. Od samog početka smo krenule ozbiljno kao što ćemo krenuti i protiv ekipe Čačka. Moramo dati 100 % svojih mogućnosti ako želimo nove bodove. Naravno,verujem u devojke i ekipu jer se pripremamo i naporno treniramo. Spremne smo za ovaj meč i svoj trud ćemo dokazati u nedelju-jasna je srednji bek Marta Begović.

Početak ovog meča je zakazan za 20 časova i 30 minuta.LOPTE U ŠKOLE

Škola rukometa koja egzistira u oviru RU Radnički 1964 nastavlja rad na omasovljavanju našeg trofejneg, olimpijskog sporta u cilju približavanja čari ove igre školskoj deci na teritoriji Kragujevca. U sklopu tog zadatka, treneri mlađih selekcija na čelu sa direktorom omladinske škole Draganom Študerom započeli su akciju, popularno nazvanu - LOPTE U ŠKOLE.

- Posetili smo osnovne škole sa kojima već imamo saradnju i uručili im po nekoliko lopti koje smo dobili u vidu donacije Rukometnog saveza Srbije, a iste će biti od velike pomoći u obavljanju nastave i približavanju rukometa deci. Naišli smo na topao prijem direktora i profesora fizičkog vaspitanja sa kojima smo dogovorili i proširenje saradnje. Napravili smo plan o organizovanju školskih međuodeljenskih takmičenja, tako da rukomet bude više prisutan u nastavi nego što je bio do sada, poručio je agilni Študer.

U sklopu posete lopte su uručene školama: Dragiša Luković Španac, Dragiša Mihailović, Mirko Jovanović, Sveti Sava i Jovan Popović.

Ovo je samo početak akcije, a cilj je da se uključe sve osnovne škole na teritoriji Kragujevca. 

REZULTATI I TABELE

RK RADNIČKI 1964 SAJTFB STRANAJUTJUBSAJT LIGE

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar