SPD Radnički: Vesti, 13. 3. 2021.

SPD Radnički: Vesti, 13. 3. 2021.

Radnički ubedljiv u Novom Sadu

Radnički ubedljiv u Novom Sadu | KVK Radnički

Vaterpolisti Radničkog nastavili su seriju pobeda, na gostovanju novosadskoj Vojvodini, na neugodnoj „Slanoj bari“, rezultatom 16:5 i tako zadržali lidersku poziciju na tabeli Superlige Srbije.

Najefikasniji u pobedničkim redovima bili su Rašović, Lukić i Radulović sa po tri gola, dok je Ukropina dodao dva, kao i Gusarov i Maksimović na drugoj strani.

U sredu od 20 časova vaterpoliste Radničkog očekuje derbi četvrtfinala Kupa Evrope sa mađarskim Solnokom, u Kragujevcu.

Detaljnije

Bogdanović na pripremama seniorske reprezentacije

Bogdanović na pripremama seniorske reprezentacije | Rukometni klub Radnički

Rukometni klub Radnički je za nepunih pet godina postojanja postigao sjajne rezultate, počev od A selekcija u obe konkurencije, tako i u radu sa mlađim selekcijama. Brojni su igrači i igračice članovi pionirske, kadetske i juniorske selekcije, a Kragujevčani su nedavno dočekali i da imaju predstavnika u seniorskoj konkurenciji. Mladi i izuzetno talentovani pivot Ilija Bogdanović već duže vreme pruža sjajne partije, što nije promaklo iskusnom oku selektora rukometne reprezentacije Srbije Toniju Đeroni, koji ga je uvrstio na najnoviji spisak u želji da se i lično uveri u njegove kvalitete.

U pauzi napornih treninga u kampu u Staroj Pazovi, Ilija je podelio utiske sa okupljanja.

Detaljnije

Poraz košarkaša Radničkog u Užicu

Poraz košarkaša Radničkog u Užicu | KKK Radnički Kragujevac

Košarkaši Radničkog pretrpeli su poraz na gostovanju užičkoj Slobodi u odloženom meču 20. kola Košarkaške lige Srbije – 77:85 (14:22, 22:16, 18:23, 23:24).

Ubedljivo najbolji u redovima Šumadinaca bio je kapiten Raško Katić, koji je ostvario učinak od 23 poena, 12 skokova i 8 asistencija. Ivan Nedeljković i Filip Dumić ubacili su po 12 poena, pri čemu je plejmejker Kragujevčana imao i 7 uspešnih razigravanja.

Svoj debi u dresu kragujevačkog kluba zabeležio je iskusni Miloš Macura, koji je na parketu proveo nešto više od 17 minuta i za to vreme upisao 7 poena i imao 6 skokova.

Radnički je tako ostao na deset ostvarenih pobeda, dok je ekipi Slobode ovo bio trinaesti trijumf u sezoni.

Kragujevčane u nedelju očekuje novo gostovanje, ovoga puta dužniku iz prvog dela sezone, ekipi lazarevačke Kolubare.

Detaljnije

Košarkašice Radničkog ispunile zacrtanu agendu

Košarkašice Radničkog ispunile zacrtanu agendu | KKK Radnički Kragujevac

Utakmicama 22. kola proteklog vikenda je spuštena zavesa na regularni deo sezone u Prvoj ligi Srbije za košarkašice. Ono što svakako može da raduje pristalice kragujevačkog Radničkog, jeste da su njihove miljenice, uprkos brojnim pehovima koji su ih pratili tokom čitave sezone, uspele da sačuvaju mesto u prvoligaškom društvu, čime su ispunile svoj osnovni cilj u ovoj takmičarskoj godini.

Kragujevački klub je u ovu sezonu ušao sa značajno podmlađenim sastavom, što je uslovilo i znatno skromnije takmičarske ambicije. Glavni prioritet bio je sačuvati prvoligaški status, a da će to biti prilično zahtevna i neizvesna misija videlo se na samom startu sezone, kada su Kragujevčanke nanizale sedam uzastopnih poraza i sebe svrstale u red najozbiljnijih kandidata za ispadanje u niži stepen takmičenja.

I kada je delovalo da su „crvene dame“ uveliko na silaznoj putanji i da im nema spasa, usledila je drastična promena kursa. Dve važne pobede, protiv subotičkog Spartaka u Kragujevcu i Novosadske ŽKA u gostima, u kombinaciji sa određenim promenama u rosteru, udahnule su novi život kragujevačkom timu i usmerile ga ka luci spasa.

Nakon još jedne prvoligaške sezone, utiske je sumirao trener Radničkog Nenad Milovanović.

Detaljnije 

Vaterpolo klub Radnički osniva ženski tim, prijave u toku

Vaterpolo klub Radnički osniva ženski tim, prijave u toku | KVK Radnički

U proteklih nekoliko godina kragujevački Vaterpolo klub Radnički bio je izuzetno uspešan, ne samo na domaćoj, već i na internacionalnoj sceni, a sada je odlučio da oformi i žensku selekciju, kako bi omogućio i devojčicama i damama u Kragujevcu da se bave ovim sportom.

Treninzi će se održavati na zatvorenom bazenu SPD Radnički, utorkom, četvrtkom i subotom, od 18 do 19 časova.

Prijavljivanje za žensku vaterpolo školu koja je besplatna, počinje već danas, a više informacija može se dobiti od trenera Miloša Radovića, na broj: 065/3468008.

U toku su i prijave za muške mlađe selekcije Radničkog, za dečake rođene 2009. godine i kasnije, a prvi mesec je besplatan. Informacije na broj: 060/5885688. 

POKLON SPD RADNIČKI ZA POSETIOCE PPNS
 

SPD RADNIČKI


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html