SPD Radnički: Vesti, 27. 1. 2021.

SPD Radnički: Vesti, 27. 1. 2021.

Košarka

Novosadska Vojvodina pobednik drugog stepena Kupa KSS

Košarkaši Vojvodine pobednici su drugog stepena Kupa Košarkaškog saveza Srbije. Novosađani su u finalnom meču, odigranom na parketu kragujevačke “SBB hale Jezero”, savladali domaći Radnički rezultatom 103:72 (19:12, 32:25, 28:13, 24:22).

Činjenica da su obe ekipe pre ovog meča obezbedile plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća nije umanjila draž finala, koje je proteklo u potpunoj dominaciji novosadskog sastava. Bez prvog organizatora igre Dumića i kapitena Katića, Kragujevčani nisu bili u stanju da pruže jači otpor jednoj od najboljih ekipa u Košarkaškoj ligi Srbije ove sezone.

Epitet najefikasnijeg igrača utakmice poneo je krilni centar Novosađana Dušan Beslać sa 25 poena. Pratili su ga Nikola Gaćeša sa 15, Stefan Savić sa 11 i Dragan Marić sa 10 poena.

U kragujevačkom timu prednjačili su Andreja Stevanović i Ivan Nedeljković sa po 16 poena, dok je Stefan Đorđević meč okončao sa 12 poena i 8 skokova.

Detaljnije

 

Vaterpolo

Kadeti Radničkog na finalnom turniru Kupa

Kadeti Vaterpolo kluba Radnički iz Kragujevca plasirali su se na završni turnir Kupa Srbije, pošto su na polufinalnom turniru, u Novom Sadu, zauzeli drugo mesto.

Kragujevčani su bili bolji od beogradskog Singidunuma (10:5) i domaće Vojvodine (11:8), a jedini poraz pretrpeli su od podmlatka Partizana, Banjice (11:8).

Šumadinci će na finalni turnir tako preneti tri boda, Banjica maksimalnih šest, dok Vojvodina ne nosi nijedan.

U drugoj grupi, odigranoj u Valjevu, domaći Valis je ostvario maksimalan učinak od tri pobede i preneće šest bodova, drugoplasirana Crvena zvezda tri, a druga ekipa Banjice nijedan.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html