SPD Radnički: Vesti, 9. 2. 2021.

SPD Radnički: Vesti, 9. 2. 2021.

Odbojka

Kragujevčani opravdali ulogu favorita u susretu sa „fenjerašem“

Odbojkaši kragujevačkog Radničkog savladali su ekipu Novog Pazara u utakmici 15. kola BPŠ Superlige Srbije sa 3:1, po setovima 22:25, 25:15, 25:18 i 25:19, čime su okončali seriju nešto lošijih rezultata i vratili se na pobedničke staze.

Aleksa Matić je odigrao utakmicu sezone i sa 33 osvojena poena bio ubedljivo najistaknutiji akter susreta. Ovim odličnim izdanjem mladi Matić je sigurno zavredeo pažnju selektora seniorske reprezentacije Srbije Slobodana Kovača, koji je pomno pratio utakmicu u SBB Jezeru.

Još jednu dobru partiju pružio je i Musa Kone, koji je nanizao 14 poena i pokazao da se u potpunosti uklopio u novu sredinu.

Radnički je ovom pobedom popravio položaj na tabeli i preuzeo četvrtu poziciju od subotičkog Spartaka.
U sledećem kolu Kragujevčane očekuje duel sa još jednom ekipom iz donjeg dela tabele, Borcem u Starčevu.

Detaljnij


Rukomet

Radnički plasmanom u plej-of ostvario istorijski uspeh

Rukometaši Radničkog su u okviru poslednjeg, 14. kola Arkus lige savladali ekipu Rudara iz Kostolca rezultatom 34:29, poluvreme 15:13 i tako ostvarili istorijski uspeh plasiravši se u plej-of našeg elitnog takmičenja u debitantskoj sezoni.

U redovima Radničkog najefikasniji je bio Stefan Stanojev sa 9 pogodaka, Miloš Barudžić je dodao 8, dok su kod gostiju, najraspoloženiji bili Nenad Nedeljković sa 9 i Njegoš Đukić sa 5 uspešnih šuteva.

Igrač utakmice bio je Stefan Stanojev (Radnički).

Kragujevčane očekuje utakmica finala Kupa-grupa zapad protiv ekipe Metalca u Kraljevu, a takmičenje u plej-ofu Arkus lige startuje 20. februara.

Detaljnije

Kragujevčanke vrebaju četvrtfinale Kupa Srbije

Nakon osvajanja regionalnog Kupa-grupa Zapad, pred rukometašicama Radničkog je sledeći cilj-plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Protivnik na tom putu u okviru pretkola završnice je ekipa Vrbasa, sa kojom će se Kragujevčanke sastati, u utorak 9. februara u SBB hali Jezero.

- Prošle nedelje smo odigrale veoma tešku i zanimljivu utakmicu sa ekipom Vrbasa. Iako važe za nekoga ko teško prepušta bodove na svom terenu ipak smo uspele da rezultat preokrenemo u našu korist. Voljom žreba, u roku od dve nedelje se sastajemo i u Kupu Srbije, ali ovoga puta na našem terenu, pa se nadam da će nam to dosta olakšati posao. Kup je specifično takmičenje, jedna utakmica odlučuje sve. Daćemo sve od sebe da još jednom savladamo istog protivnika i plasiramo se korak dalje, najavila je susret sa Vrbasom Ana Nedeljković.

Početak utakmice je zakazan za 19:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan i Bojan Kolavčić iz Beograda.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html