Srbija protiv Australije i u Kragujevcu

Srbija protiv Australije i u Kragujevcu

Vaterpolo reprezentcija Srbije će u sklopu priprema za finalni turnir Svetske lige, koji će se od 20. do 25. juna održati u Rusiji, odigrati tri prijateljske utakmice. Rival aktuelnim olimpijskim, svetskim, evropskim šampionima, osvajačima Svetskog Kupa i braniocu trofeja u Svetskoj ligi biće selekcija Australije.

Vaterpolisti će nastaviti sa praksom odigravanja mečeva u unutrašnjosti i popularizacijom vaterpola širom Srbije, a ponovo neće biti zanemaren ni humanitarni karakter.

Prva utakmica na programu je u Nišu u sredu 14. juna od 19:30, dan kasnije u Kruševcu od 18 časova igra se drugi duel, dok je treći meč zakazan za petak 16. jun u Kragujevcu od 19 časova.

Za utakmice u Nišu i Kragujevcu biće besplatan ulaz, dok će sav prihod od ulaznica za meč u Kruševcu biti namenjen u humanitarne svrhe. Karte će koštati 200 dinara i moći će da se kupe na blagajni SC Kruševac.

- Australija je će biti pravi rival za pripremu svega onog što nas očekuje na finalnom turniru Svetske lige. Njihov način igre znao je da nam pravi probleme tako da sam siguran da ćemo ove prijateljske mečeve iskoristiti na najbolji mogići način da se dobro spremimo - kaže Milan Aleksić i dodaje:

- Posebno zadovoljstvo za sve nas je što ćemo ove tri utakmice igrati u unutrašnjosti Srbije. U Nišu, Kruševcu i Kragujevcu smo uvek srdačno dočekivani, tribine su bile pune, atmosfera sjajna pa se nadam da će tako biti i ovog puta. Siguran sam da će ljubitelji vaterpola uživati a mi ćemo se potrduiti i da ih obradujemo pobedama - konstatovao je Aleksić. 

VSS SAJT, FB STRANA, TVITER, GUGL +

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html