Šumadiji tek četvrtina protiv Partizana

Šumadiji tek četvrtina protiv Partizana

Košarkašice Partizana ostvarile su sedmu pobedu u Ženskoj košarkaškoj ligi Srbije pošto su u meču 8. kola na svom parketu savladale Šumadiju rezultatom 93:58 (34:10, 24:15, 23:9, 12:24). Crno-bele su posle ovog kola na liderskoj poziciji, zajedno sa ekipom Radivoja Koraća sa 15 bodova, dok je Šumadija na devetom mestu sa dve pobede i deset bodova.

Razlika u kvalitetu dve ekipe brzo je došla do izražaja. Partizan je već u uvodnim minutama stekao dvocifrenu prednost, a zatim serijom 14:0 u 9. minutu poveo sa 31:7. Bilo je već tada jasno u kom pravcu će teći meč.

S obzirom da crno-bele u narednom periodu očekuje serija teških duela u domaćoj i regionalnoj ligi, trener Miroslav Kanjevac je rotirao svih 12 igračica, ali se to u rezultatu nije osetilo u prve tri četvrtine. Partizan je sva tri dela dobio ubedljivo.

Šumadija, predvođena raspoloženom Milošević, uspela je u poslednjih deset minuta da ublaži poraz.

U domaćem timu Ivanka Matić je bila najefikasnija sa 20 poena (9 skokova), po 17 su postigle Suzana Milovanović (13 skokova) i Jelena Mitić (9 skokova), a Milana Živadinović je postigla 11 poena, uz šest asistencija.

Kod gošći, Kristina Milošević je postigla 30 poena, više od polovine cele ekipe. Sofija Lazareska je ubacila 14.

Utakmica je pred stotinak gledalaca u hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Partizan će u narednom kolu gostovati Crvenoj zvezdi u prvom ovosezonskom večitom derbiju, ali će pre toga imati izuzetno važan duel u regionalnoj ligi protiv Triglava u Beogradu.

Šumadija u narednom kolu dočekuje Novosadsku ŽKA.

STATISTIKA 

Izvor: Košarka 24 

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html