Tek će biti dobre vesti za KKK Radnički

Tek će biti dobre vesti za KKK Radnički

Vest lista Blic da je direktor omladinske škole Partizana Zoran Stevanović novi predsednik KK Radnički 1950, a Nikola Lončar - finansijer, kao i da Šumadincima predstoji promena ranga, predsednik Kragujevačkog košarkaškog kluba (KKK) Radnički nije želeo da komentariše. Ostaje otvoren za medije, ali i bez izjave jer su svi pregovori u susret novoj sezoni u toku. Prva zvanična informacija o KKK Radnički biće objavljena na klupskom sajtu

Vest o menadžerskom "transferu" je bez uporišta i na sajtu kluba iz Beograda, dok je navijačkom sajtu crno-belih potvrđeno da Stevanović i dalje obavlja poslove u Partizanu vezane za mlađe selekcije za koje je zadužen. U narednim danima će se videti da li će otići ili ostati.

Odlukom Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije krajnji rok za zamenu ranga klubova je sreda 23. avgust. Završno ažuriranje tabela seniorskih liga Srbije sledi u ponedeljak 28. avgusta, pošto će pre toga ekipe da se prijave takmičenja u sezoni 2017/2018. 

Klubovi koji podnesu prijave za takmičenje sastaće se 11./18. septembra, kada će da utvrde propozicije i kalendar takmičenja, i da izžrebaju takmičarske brojeve.

U početnim tabelama KSS, u muškoj konkurenciji, Kragujevčani imaju predstavnike u Drugoj ligi i Prvoj ligi-Zapad. Kragujevac je, inače, jedan od četiri centra iz kojih će se voditi takmičenja.



Foto: KKK Radnički, Camp Three Points Jahorina

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  
 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html