Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Univerzitet u Kragujevcu

27.05.2015

AIESEC: Da li i ti želiš da budeš lider budućnosti?

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

ppns 2. jun

U okviru programa "Future Leaders", studentska organizacija AIESEC ovog proleća sprovodi regrutaciju novih članova sa porukom "Prilike se ne čekaju, već stvaraju". AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo u dinamičnom timskom okruženju. Internacionalni duh organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo članovima, a cilj je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, te da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika.

Studenti imaju priliku da kroz timski rad upoznaju mlade ljude iz inostranstva, nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije ili prodaja. Nakon toga, članovi imaju mogućnost napredovanja, te stiču priliku da vode tim.

Studenti koji žele da učestvuju u ovom programu i postanu deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošalju prijavu do 1. juna 2015. godine, nakon čega će ih kontaktirati lokalna kancelarija radi daljeg procesa selekcije.

Prijavu se popunjavaju na sledećem linku.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC KRAGUJEVAC SAJT, FB STRANA
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA/PROFIL  


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar