Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Univerzitet u Kragujevcu

15.05.2015

Nebojša Arsenijević izabran za rektora Univerziteta

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

Na izbornoj sednici Saveta Univerziteta u Kragujevcu, za rektora Univerziteta izabran je dr Nebojša Arsenijević, redovni profesor Fakulteta medicinskih nauka. Od ukupno 19 članova Saveta za izbor Arsenijevića glasalo je 17 članova.

Prof. dr Nebojša Arsenijević izabran je za rektora Univerziteta u Kragujevcu na mandatni period od tri godine i stupiće na dužnost 1. oktobra 2015. godine do kada će imenovati prorektore Univerziteta.

Na sajtu Univerziteta u Kragujevcu u odeljku sednice Saveta nalazi se biografija prof. dr Nebojše Arsenijevića sa propratnim dokumentima i Olukom Senata o utvrđivanju predloga kandidata za izbor rektora Univerziteta u Kragujevcu.

UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA/PROFIL  

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar