Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Univerzitet u Kragujevcu

17.05.2015

Otvorena vrata Univerziteta u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu i ove godine organizuje "Otvorena vrata Univerziteta", u ponedeljak 18. maja u periodu od 16 do 18 časova na platou ispred rektorata Univerziteta u Kragujevcu (između Pravnog i Ekonomskog fakulteta).

Cilj je da se srednjoškolcima predstave mogućnosti za izbor budućeg zanimanja, a studentima - mogućnosti za nastavak školovanja na master i doktorskim studijama u okviru studijskih programa 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Posetioci će biti u prilici da na štandovima svih fakulteta od strane predstavnika fakulteta dobiju potrebne informacije, kao i dodatne štampane materijale.

Planiran je i obilazak Univerzitetske biblioteke i Galerije, a za 17 časova predviđen je i dramski nastup i koncert studenata Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Za sva dodatna pitanja: 034 300 425 ili razvojkarijere@kg.ac.rs.

UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJT, FB STRANA/PROFIL  

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar