Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Univerzitet u Kragujevcu

21.11.2015

Projekat ’Youth Speak Forum’

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Najveća studentska organizacija na svetu prvi put realizuje projekat koji okuplja studente i uspešne lidere današnjice oko iste ideje


Studentska organizacija AIESEC 24. novembra u Hotelu Kragujevac organizuje projekat Youth Speak Forum koji ima za cilj da kod mladih ljudi podigne svest o bitnosti neformalnog obrazovanja i preduzetništva.

Studenti i mladi će imati priliku da dva dana rade sa uspešnim liderima današnjice, kao i sa predstavnicima korporativnog, nekorporativnog i javnog sektora kako bi zajedno diskutovali i rešavali globalne probleme i izazove.

Kako bi identifikovali problem koji mladi imaju danas, ogranizacija AIESEC je realizovala Serbia Youth Voice anketu u saradnji sa Coca Cola Hellenic i GFK. Anketa je pokazala da studenti najviše žele da rade na razvoju neformalnog obrazovanja i preduzetništva, pa je tako i sam Youth Speak Forum okrenut ka ovim temama.

Predstavnici Dehaize Serbia, Prizma, Watchout Security, PMC, kao i predavači Ivan Minić, Ivan Marković, Vladimir Dženopoljac na Youth Speak Forumu će organizovati radionice na jednistven i kreativan način, tako da cilj radionica bude pronalaženje akcionih koraka za rešavanje problema sa kojima se mladi susreću.

Broj učesnika na radionicama će biti ograničen, zato pozivamo sve zainteresovane studente da se što pre prijave na sledećem linku.

Učestvovanjem na Youth Speak Forumu imaćete priliku da saznate više o Global Talent programu stručnih plaćenih praksi u inostranstvu. Ovaj program ima za cilj da mladim ljudima da internacionalno lidersko iskustvo kroz rad u kompanijama u struci. Primenom znanja stečenog na fakultetu u internacionalnom okruženju imate priliku da razvijete sebe, a nakon povratka u Srbiju imate veće i relevantnije znanje u potrazi budućeg zaposlenja, ili pokretanju sopstvenog biznisa.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA/PROFIL


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION


Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar