Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Univerzitet u Kragujevcu

05.02.2017

Takmičenje za najbolju studentsku ideju

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Takmičenje za najbolju studentsku ideju pokrenuto je u okviru IF4TM projekta kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu, sprovodi se u partnerstvu sa još 17 partnera iz šest zemalja, a finansira ga Evropska unija u okviru Erazmus plus programa. Takmičenje se realizuje kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja u Privrednoj komori Srbije.

Pravo učešća na imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija državnih univerziteta u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Novom Pazaru, kao i Univerziteta Metropolitan u Beogradu i Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu.

Svoje ideje i timove (2-4 člana), studenti prijavljuju od 15. februara do 25. marta 2017. slanjem popunjenog prijavnog formulara koji mogu da nađu na sajtu projekta i FB stranici takmičenja.

Ideje i timovi koji budu prošli prvu fazu selekcije imaće priliku da kroz preduzetničku obuku i mentorsku podršku detaljno razrade svoje ideje, razviju poslovne modele primenom Canvas metode i pripreme ih za lokalne prezentacije pred žirijem koje će se održati tokom juna meseca ove godine.

Dva prvoplasirana tima sa svakog lokalnog takmičenja učestvovaće na nacionalnom finalnom takmičenju koje se održava u Privrednoj komori Srbije u julu mesecu ove godine.

Pobednike lokalnih i nacionalnog finalnog takmičenja očekuju i vredne nagrade, kao što su nagradna putovanja odnosno studijske posete za svaki pobednički tim lokalnog takmičenja (poseta partnerskim institucijama u Austriji, Engleskoj, Portugalu, Sloveniji ili Italiji), novčane nagrade preduzeća sponzora, besplatna izrada brzih prototipova, besplatan zakup poslovnog prostora u biznis inkubatorima, konsultativna i mentorska pomoć u razvoju poslovnog modela, pomoć u promociji ideje i poslovnog modela kao i druge vrste nagrada koje obezbeđuju organizatori takmičenja.

Portal PPNS je među medijima u Srbiji koji podržava takmičenje kao nacionalnu inicijaltivu u kojoj studenti imaju priliku da razviju preduzetničke i veštine timskog rada, kreativni način razmišljanja i razvoja ideja i na taj način daju sebi šansu da upoznaju uspešne mlade preduzetnike i studente u regionu i inostranstvu. 

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJT
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar