Bagremar: Podrška zdravstvenim radnicima Kragujevac

Bagremar: Podrška zdravstvenim radnicima Kragujevac

Pred vikend, u kragujevačkom naselju Bagremar postavljeni su transparenti kao vid podrške "svim zdravstvenim radnicima grada, medicinskom i nemedicinskom osoblju koji su na udaru u još jednom naletu nevidljivog neprijatelja".

PPNS, KORONA: INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE, 10. 10. 2021: NOVI POZITIVNI REZULTATI - KRAGUJEVAC 171 (ŠUMADIJSKI OKRUG 223)Ovo je delo aktivista iz kraja za koje je "Bagremar - centar sveta", osnivače novog udruženja građana.Predstavljajući se na FB stranici istakli su da im je cilj okupljanje Bagremaraca, "kako iz naselja, tako i ostalih koji su silom prilika morali da se nađu u drugim delovima grada, države i u inostranstvu", a radi poboljšanja kvaliteta života u naselju, učestvovanja u akcijama i oživljavanja ovog devastiranog radničkog naselja, pored ostalog ističu Bagremarci.

Слика може припадати текст

Naglašavaju da su apolitična, neprofitabilna organizacija koja će se "truditi da bude stub moralnih vrednosti i primer drugima kako se voli svoje naselje, grad i država", uz napomenu da u organizaciji "ne vide aktuelne i aktivne političare".

Слика може припадати напољу

Prve fotografije na ovoj FB stranici objavljene su 2014. godine.

Опис фотографије није доступан.


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari