Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Korona

27.03.2020

Informacije o novom korona virusu, 27. 3. 2020.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

U Republici Srbiji je do 15 časova registrovano ukupno 528 potvrđenih slučajeva kovid-19.

Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 259 osoba od kojih je 71 pozitivno i 188 negativno na novi korona virus. Od potvrđenog 71 slučaja, njih 48 je hospitalizovano.

Do 15 časova, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 1.715 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

KONFERENCIJA ZA MEDIJE

- Ukupan broj preminulih na teritoriji naše zemlje je osam, do danas. Na osnovu dosadašnjih podataka smrtnost od ove bolesti je 1,52%.

Od ukupnog broja hospitalizovanih pacijenata njih 42 je označeno kao zdravo jer su imali dvostruki negativan nalaz na novi korona virus i otpušteni su iz bolnice.

Ukoliko pogledamo topografsku distribuciju obolelih u odnosu na prebivalište, u ukupno 35 gradova naše zemlje su potvrđeni slučajevi novog korona virusa. Najviše obolelih ima na području Beograda - 219, Valjevo ima - 45, Ćuprija - 41, Niš - 40, Kruševac - 14, Kragujevac - 14, Čačak - 11.

Podaci su zaključno sa jučerašnjim danom, nismo u analizu uneli podatke koje smo danas dobili.

Do danas u 12 sati je bilo 45 obolelih na respiratoru, od čega: 11 u Infektivnoj klinici KC Srbije, 3 u KC Niš, 5 u KC Vojvodine, 5 KC Kragujevac, 9 KC Mišović, 1 Klinika za pulmologiju KC Srbije i 11 KC Niš stara zgrada hirurgije.

Epidemiolog prof. dr Darija Kisić Tepavčević, zamenik direktora Instituta BatutIzvor: Covid19.rs

PRVI PRVI NA SKALI/KORONA 

#OSTANIKODKUĆE!
#ОСТАНИКОДКУЋЕ! 


ARHIVA PPNS

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE KRAGUJEVAC: PRAKTIČNO UPUTSTVO ZA NASTUPAJUĆE DANE (VIDEO)

HEMIJOM PROTIV VIRUSA KOVID-19: NAJEFIKASNIJI U PREVENCIJI SAPUN I 70% ETANOL

OGRANIČITI I USPORITI VRH EPIDEMIJE

RESPIRATORNA HIGIJENA

PRVI PRVI NA SKALI Kultura kijanja i kasljanja

 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar