Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Zakoni, Uredbe, Pravilnici

01.12.2014

Pravila deklarisanja, označavanja i reklamiranja hrane u R. Srbiji

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/crveni-krst-budi-davalac-krvi.html


PRAVILNIK O DEKLARISANJU, OZNAČAVANJU I REKLAMIRANJU HRAN


ARHIVA PPNS

 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ostavimo zemlju nasihe predaka nasoj deci bez GMO

 

PREPORUKA PPNS 

 

 

PPNS/O GMO/PROF. DR MIODRAG DIMITRIJEVIĆ

 

 

  • AGROPARLAMENT - PORED OSTALOG O GMO
  • NIJE DOKAZANO DA JE GM HRANA ZDRAVSTVENO BEZBEDNA
  • RADIO BEOGRAD 1 - NOVINARENJE: O GMO

 

Detaljnije

 


Korisni članci na PPNS o glifosatu

 

 

 

Korisni članci na PPNS o EFSA

 

 

 

PPNS/O GMO/EVROPA

 

 

PPNS/O GMO/SVET

 

 

PPNS/O GMO VIDEO

 

 

PPNS/O GMO/DOKUMENTI

 

 


● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić (nazivi aktiviraju linkove)
 

 

ppns - modli

 

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

E

Print Friendly and PDF

Komentara (1)


  1. Zašto ne mogu na etiketi mog proizvoda da napišem gmo-free? U Skupštini Srbije na javnim slušanjima smo jasno konstantovali da je preko 5000ha u Srbiji zasejano GMO sojom, a ja koristim, provereno, domaće vrste, GMO-free soju. Želim kupcima da stavim do znanja da vodim računa o onome o čemu država baš i ne vodi računa dovoljno.


  2. Odgovor na komentar:

    Nenad19.12.2014
    Zašto ne mogu na etiketi mog proizvoda da napišem gmo-free? U Skupštini Srbije na javnim slušanjima smo jasno konstantovali da je preko 5000ha u Srbiji zasejano GMO sojom, a ja koristim, provereno, domaće vrste, GMO-free soju. Želim kupcima da stavim do znanja da vodim računa o onome o čemu država baš i ne vodi računa dovoljno.
Dodaj komentar