Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Zaštita potrošača

05.11.2014

Anketa o akcizama

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Poštovani potrošači,

Povodom vesti da se razmatra uvođenje akciza na određene prehrambene proizvode, Nacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS) je pripremila anketu kako bi se saznalo vaše mišljenje o datom pitanju. Molimo vas da izdvojite nekoliko minuta i odgovorite na pitanja data u anketi.

Anketa ima šest pitanja.

Koristite strelice Levo/Desno na tastaturi da biste se kretali kroz pitanja (sledeće/prethodno), kao i strelice Gore/Dole za kretanje kroz ponuđene odgovore gde je to moguće. Takođe koristite Razmak na tastaturi da biste aktivirali "kućice" kod pitanja sa više odgovora.

Možete započeti ovu anketu pritiskom na dugme "Dalje >>", ili pritiskanjem strelice Desno na tastaturi.

Izvor: Zaštita potrošača

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar