Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

17.07.2016

Čekajući vetar, 17. jul 2016.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/trazi-se-biljana-djoric.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://tijana.rs/ https://www.nestalisrbija.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Kada biramo opremu za plažu, gledamo uglavnom dizajn i cenu, a treba imati na umu i da li proizvodi koje kupujemo sadrže supstance koje izazivaju zabrinutost. Zvuči logično da se tim pitanjem već neko pozabavio, pre nego što se roba našla na tržištu, ali pošto nije tako, na vama je da mislite na bezbednost svoje porodice. Kako treba da biramo opremu za plažu i kreme za sučanje - gošća emisije je Jelena Milić iz AlHem-a.

Utešno je misliti na đubrivo napravljeno od jogurta i otpatke hrane koji mogu korisno da se upotrebe, a strah od otrova razbiti pranjem voća i povrća jednostavnom tečnošću od prorodnih sastojaka. Znanje oslobađa i neće da se baci - ne morate da imate njivu ili baštu da biste koristili sajt ratarstvo.net. Gost emisije je Aladar Doža.

Organizacije za zaštitu životinja traže smenu načelnika Komunalne policije Zrenjanina, zbog izjave da se problem napuštenih kućnih ljubimaca rešava ubijanjem. Godinu dana je prošlo od ubistva Stena u Novom Sadu, a iako je obećano - do sada zbog toga niko nije odgovarao. Gošća emisije je Nataša Vukmirović iz Organizacije Link plus.

U opštini Blace pet hiljada hektara je pod šljivom, a ovom voću u avgustu je posvećena manifestacija "Dani šljive", na koju su posetioci pozvani 14. put.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ


Čekajući vetar
- ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Nekoliko puta godišnje izlazi u javnost sa osmišljenim akcijama (npr. dodeljivanje nagrade „Zeleni radio" i diploma „Zeleni list" i „Crni list"), koje doprinose popularnosti emisije i širenju ekološke svesti kod nas. Pored informativnog, magazin Čekajući vetar ima i edukativni karakter. U protekle tri decenije učvrstio je saradnju sa brojnim institucijama i društvenim organizacijama. 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu


PREPORUKA PPNS

PPNS/O GMO/PROF. DR MIODRAG DIMITRIJEVIĆ

  • AGROPARLAMENT - PORED OSTALOG O GMO
  • NIJE DOKAZANO DA JE GM HRANA ZDRAVSTVENO BEZBEDNA
  • RADIO BEOGRAD 1 - NOVINARENJE: O GMO

Detaljnije


Korisni članci na PPNS o glifosatu

Korisni članci na PPNS o EFSA

PPNS/O GMO/EVROPA

PPNS/O GMO/SVET

PPNS/O GMO VIDEO

PPNS/O GMO/DOKUMENTI


● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić (nazivi aktiviraju linkove)
 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar