Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Tajanstveni voz

22.12.2015

Novi život emisija Žikica Simića - na Radio Beogradu 2

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Publicista i rok kritičar Žikica Simić, autor kultnih radio emisija "Tajanstveni voz" na Studiju B i "Dole na uglu" na radiju B 92, vodiće od nove godine novu emisiju na Radio Beogradu 2!

Radoman Kanjevac, glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 2, najavljujući ovu emisiju izjavio je:

- Za nas, kao jedini radio specijalizovan za kulturu i umetnost, predstavlja posebnu čast što će se našem autorskom timu pridružiti ličnost kao što je Žikica Simić, čovek koji u Beogradu simbolizuje dobri duh rokenrola iz njegovih zlatnih vremena, na čijim emisijama su odrastale generacije poštovalaca ove muzike.

Emisija će se emitovati od 10. januara 2016. godine, nedeljom od 18 do 20 sati na talasima Radio Beograda 2.

Žikica Simić je dobitnik nagrade "Tanja Petrović" za izuzetan doprinos afirmaciji kulture i umetnosti za 2014. godinu. Po zanimanju je psiholog. U izdanju izdavačke kuće "Marks i Blids" 2012. godine objavio je knjigu "Električna zastava".

Foto: Radio Beogad
Izvor: story.rs


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar