Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

21.12.2018

Zakon akcije i reakcije 948

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/festival-fotografije-srbije-kragujevac-2019.html

PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

U ovoj emisiji: 1. Početak pre početka... Kad je Hari sreo Sali, a Mega se srela sa Gigom 2. Instagram dodao mogućnost slanja glasovnih poruka 3. Teorije zavere 3. deo - Ivan Umeljić... Protokoli sionskih mudraca 4. Apple ozbiljno razmišlja o premeštanju proizvodnje van Kine 5. Momir Djekić... Digitalne nedoumice i analogna mudrost 6. Galaxy S10 bi mogao da podržava reverzibilno bežično punjenje 7. Aleksandar Mirković... Najveći IT skandali 2018. godine (za sada) 8. Regionalna konferencija o bezbednosti na иnternetu 9. Dragan Kosovac i Aleksandar Radić o ratu u kosmosu 01... Kolike su šanse da se ratovi sa Zemlje prenesu u kosmos? 10. Zašto Guglova pretraga reči idiot izbacuje slike Trampa 11. Dragan Kosovac i Aleksandar Radić o ratu u kosmosu 02... Da li je jeftinije ’oslepeti’ protivnika umesto da bude uništen na Zemlji? 12. Najviše kritikovani video u istoriji Jutjuba 13. Dragan Kosovac i Aleksandar Radić o ratu u kosmosu 03... Da li ćemo morati aktivno da čistimo orbitu od svemirskog otpada? 14. Ivan Trajković... Dr ili nešto drugo? 15. Markusov svet... Dobra vest je da u Srbiji nema neoliberalizma.

Ilustracija: Da li ste za jedno retro-putovanje u prošli vek? Ne baš u neke dubine, tek na sam kraj dvadesetog, u 1999. godinu. Bombardovanje samo što nije počelo, časopis “Računari” je, i ne znajući to, živeo svoje poslednje dane, a njegov tadašnji novinar Vuk Mitrović je odlučio da me predstavi čitaocima kroz opsežan intervju. Zahvaljujući mojoj zadivljujućoj opširnosti, intervju je toliko nabubrio da ni u ludilu nije mogao da stane u jedan broj... /klik za nastavak/

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli LISTA PESAMA

1. Amerika snova - Andaluzija (sa Demo top 10 liste Ventilatora 202 iz 1984. godine) 2. We are FM - My World (2013) 3. Elbow - Forget myself (2005) 4. Manic Street Preachers - Ghost of Christmas (2007) 5. Sparks - (Baby, baby) Can I invade your country (2005) 6. Royal Blood - Figure It Out (2014) 7. Deedish - Say hello (2005) 8. Omonoko - Empty Streets (2017)

PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMAMoja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJTFB STRANA/GRUPAJUTJUBGUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar