Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

04.01.2019

Zakon akcije i reakcije 950, 5. 1. 2019.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns.html

PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

U ovoj emisiji: 1. Početak pre početka... A vi, kako ste vi dočekali? 2. Teslini superpunjači uskoro po celoj Evropi 3. Informacija o vizualizovanoj priči iz prethodne emisije, razgovor sa pilotom Aleksandrom Jovanovićem na sajtu modli.rs 4. Brze vesti... Studenti i budući posao, Motorola s rupom, Oppov asistent, novi iOS kvari vezu 5. Ivan Trajković... Tehno skandali i tehno proročanstva 6. Ivan Umeljić... Teorija o teorijama zavere 7. Želi li Tramp da Huawei i ZTE ukloni iz Amerike? 8. Sve više kompanija smanjuje radnu nedelju na četiri dana 9. Voja Antonić... Ne žurite s odgovorom u prepirkama na Netu 10. Markusov svet... Moj profesor marksizma i tržišna analiza mojih čitalaca 11. Gugl maps opcija interesantna gurmanima 12. Stanko Stojiljković se zajedno sa nama raduje ponovnom izlaženju naučnog magazina "Galaksija" 13. Brze vesti... CIRP zna Eplovu statistiku, pametni Huawei za 2019, cure vesti o Nokiji 9, ode Foxconn u Indiju 14. Akademik dr Vladimir Kostić o radiju 15. Milan Živanović... Na mračnoj strani interneta 16. Za koliko novca biste se odrekli svog Fejsbuk naloga? 17. Ivan Trajković... Mali dron, veliki problem.

Ilustracija: U lavini veselja, u potocima želja i opravdane euforije, iz mog novogodišnjeg vulkana čućete tek jedva čujno "puć!" Puć - i ništa više. Mada... zašto i ja ne bih uz dobru ritam sekciju skakutao kao svaki normalan epileptični kengur, ubacivao goruće petarde pod poklopce kanalizacije, grlio polupijance neznance po gradskim ulicama i ljuljao se u ritmu s Bajagom i talasajućim refrenom himne "All you need is love"?... Želeo da vas podsetim na priču koja je prethodila podužem razgovoru iz prošle emisije. Radilo se o džambo-džetu koji je jedne davne zvezdane noći protutnjao iznad Srbije na deset i po hiljada metara. U njegovom kokpitu sedeo je mladi pilot koji je prvi put iz vazduha gledao zemlju koju je napustio pre više godina. To pismo sam čuvao bezmalo dve decenije i razmotao ga u jednoj od proteklih emisija... /klik za nastavak/

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli LISTA PESAMA

1. Tam Tam - Januarska (1987) 2. Spin Wires - Here She Comes (right yes definitely yes) (2018) 3. OneRepublic - Connection (2018) 4. Devil Music Co. - Fire Fire (2018) 5. Songwriterz - Lit Like A Firefly (2018) 6. Sam Garbett - Nostalgia (2018) 7. Imagine Dragons - Natural (2018) 8. Portugal. The Man - Live In The Moment (2018) 9. Revivalists - Wish I Knew You (2018) 10. Bastille - Quarter Past Midnight (2018)

PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMAMoja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJTFB STRANA/GRUPAJUTJUBGUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar