Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Aleksandra Ninković Tašić

11.08.2018

Duhovna snaga Pupina

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns.html

Čovek može stvoriti prolazne stvari, ali ne može zakone po kojima se kreću zvezde i planete, piše Mihajlo Pupin. Naučni susret otvara rečima - nauka me je učinila boljim hrišćaninom.

Piše o nauci s dušom, uvek hrabro i na svakom koraku slave i časti.

Dobijajući jedno od najvećih priznanja u Americi, nepune tri godine pred smrt izgovara da smo osvojili silu toplote i elektriciteta, ali da ništa uradili nismo dok ne osvojimo najjaču silu duhovnog sveta koju nam je doneo, kaže Pupin, naš Gospod - silu ljubavi.

Ovo je samo početak velike priče o duhovnoj snazi našeg idvorskog pastira.
Darivao je manastire kao niko u periodu od velikih zadužbinara srednjeg veka. Oni su bili kraljevi, а Pupin čobanin briljantnog uma.

Hvala velikim i umnim ljudima, koji uz pomen i savet usmere zahvalnost međ zvezde... Hvala prijateljima na istrajnosti i snazi koju ulivaju u pupinizaciju...

OBRAZOVNO-ISTRAŽIVAČKO DRUŠTVO MIHAJLO PUPIN SAJTFB STRANA 


PRVI PRVI NA SKALI Aleksandra Ninkovic Tasic

BIOGRAFIJA
ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar