Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Priče za živce dobrih ljudi

03.01.2016

Posmatrači ničega

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

Govorili su nama političari, ali takvima kao što smo mi ne vredi govoriti. I u vezi s tim obećavali nam silno i na nas uveliko računali kao na svedoke vremena.

Ništa! Mi to jednostavno nismo umeli da gledamo. I, naravno, na pamet nam nije padalo da im verujemo. Onda smo jednom prilikom i sami bili zatečeni. U takvim trenucima se obično namesti situacija sasvim spontano, a nenadano, iznenađujuće.

Počeli smo da naziremo konture. To smo zapazili uz izuzetan napor, a posle se polako izjasnilo i onda je postalo očigledno.Tako smo najzad mogli da konstatujemo sasvim opušteno da se ništa ne vidi.

Ono, ima toga kod nas kol’ko ti duša želi, ali kada se osvrnemo i skoncentrišemo na okolinu, nigde ga nema! Ne možemo posvedočiti da je prisutno, niti možemo prihvatiti činjenicu da popunjava prazninu, ali vremenom će se svako od nas uveriti da je veće i od nje same.

Foto: Danas

Raša Papeš
PRIČE ZA ŽIVCE DOBRIH LJUDI

rasa

FB POŠTOVAOCI RAŠE PAPEŠA, Tviter MR SIMАТ

ppns - modli

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar