Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Priče za živce dobrih ljudi

03.10.2015

Predsednik

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Šteta što je on prvo umro, pa je tek onda proglašen krivim, čime je naneta velika nepravda njegovoj ličnosti, ugledu i delu. Normalno je pretpostaviti da on o tome ništa nije znao jer bi u suprotnom sigurno nešto preduzeo. I u toj borbi sa samim sobom pošteno bi vojevao i sigurno odneo pobedu.

Da mu je bar neko skrenuo pažnju, a bilo je tu mnogo njegovih saboraca, saradnika i prijatelja, uz mnoštvo drugih svedoka koji su povremeno nešto naslućivali, ali im se u odlučujućim trenucima gubio svaki trag.

On, koji je bio oličenje snage, mudrosti i savesti, lako bi razjasnio svoj slučaj do kraja, utvrdio bi činjenice, oslonio bi se isključivo na argumente pa, ako treba, i sam bi sebi presudio. I sve bi to rezultiralo samo jednim – pravda bi bila zadovoljena.

I tada bi svakome potpuno bilo jasno da on nije kriv!


Karikatura: Slobodan Obradović (dobitnik diplome na Salonu antiratne karikature Kragujevac 2015)

Raša Papeš
PRIČE ZA ŽIVCE DOBRIH LJUDI

rasa

FB POŠTOVAOCI RAŠE PAPEŠA, Tviter MR SIMАТ

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar