Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Naslovi iz Biblioteke

01.06.2015

Dečje odeljenje, jun 2015.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.com/strane/statut-ppns.html http://prviprvinaskali.com/strane/statut-ppns.html

NAJTRAŽENIJI NASLOVI

ČETIRI MIŠA NA DIVLJEM ZAPADU - DŽERONIMO STILTON

Naš omiljeni junak otkriva prašnjave ulice Kaktus Sitija. Urnebesni susret sa pobesnelim bikom pokazaće koliko je hrabar.

AGATA MISTERI, FARAONOVA ZAGONETKA - MARIO PASKVALOTO

Detektivka posebne intuicije putuje svetom zajedno sa Larijem, smotanim bratom od strica, sa mačorom Votsonom i svakome je od pomoći. Znate već, pričala sam vam o njoj, čini mi se prošlog meseca.

PRLJAVI BECA, SLINE - ALAN MAKDONALD

Naš Beca obožava da čini sve ono što druge užasava, a nevolje su njegovo prirodno stanje. Imamo nekoliko knjiga o njemu.

PRINCEZA SE ZABAVLJA - MEG KABOT

Sedmi nastavak PRINCEZINOG DNEVNIKA, Mija, vladarka Đenovije, ujedno je i predsednica đačkog parlamenta, glumica i zaljubljena devojčica.

PANIKA U ŠKOLI, LILI GALAMA - ARNO ALMARES

Gospođica Lili Galama izazvaće veliki gnev gospodina Besića, direktora škole. Lilika ima mobilni, neobičan i magičan - uspostavlja vezu sa kumom, dobrom vilom, koja ima neočekivane zamisli...

PREPORUČENI NASLOVI

PONOĆNO SLAVLJE - TITANIJA VUDS

Golemhrast je akademija za vile, a Vedrana je glavna junakinja nekoliko romana koji opisuju život polaznika ove neobične škole. U ovom romančiću, Vedranina drugarica, Tanana, pokvariće jedno lepo rođendansko slavlje.

SNEŽNI SNOVI - LINDA ČAPMAN

Jednorog i Lorin su najbolji drugovi i njihove vesele dogodovštine liče na najlepše snove.

BUKVAR DEČJIH DUŽNOSTI - BOŠKO LOMOVIĆ

Knjiga pesmica i basni za one baš male i one malo starije koji vole da se zabave i uče čitajući knjige.

ZA STARIJE OD 16 - ANA SALDANJA

Tinejdžerki Dulsi se žuri u svet odraslih, ali joj duša i dalje spava sa lutkicama. Preko fejsbuka upoznaje starijeg dečaka i otpočinje poznanstvo, koje nikoga, ni njene roditelje kad to saznaju, neće ostaviti ravnodušnim.

KRALJ MILUTIN, IZMEĐU LJUBAVI I KRUNE - SLOBODAN STANIŠIĆ

U okviru Edicije "Deca čitaju srpsku istoriju", nastala je priča o kralju Milutinu, jednom od najuspešnijih srpskih vladara. Vladao Srbijom 40 godina, proširio granice srpskog kraljevstva, napravio mnogo zadužbina... O svemu ovom i o još ponečem pročitajte u ovoj lepoj knjizi.

Pripremila: Slavica Veličković

Narodna biblioteka - Dečje odeljenje, Milovana Glišića 44, 034/63-70-216
Radno vreme: radnim danima od 7:30 do 19:00, svaкe subote od 7:30 do 13:00.

NAJTRAŽENIJI NASLOVI I PREPORUKE PRETHODNIH MESECI

FB DEČJA BIBLIOTEKANARODNA BIBLIOTEKA

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar