Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Naslovi iz Biblioteke

01.10.2014

Dečje odeljenje, oktobar 2014.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/strane/statut-ppns.html http://prviprvinaskali.com/strane/statut-ppns.html

NAJTRAŽENIJI NASLOVI U SEPTEMBRU 2014.

Upoznajte porodicu Medić - Gordana Maletić

Jedna od omiljenih "porodica" koja stanuje u soliteru u kom mogu, vrata do vrata, da žive Veverići i Mišići, Zečevići i Leopardići. Svakakve su tu komšijske zavrzlame tu odigravaju.

Knjiga za svaku devojčicu - Violeta Babić

Namenjena je devojčicama i devojkama od devet do 19 godina. U ovoj knjizi se govori o svakakvim promenama koje se odigravaju u pubertetu i šta bi sve trebalo da čine kako bi im bilo što lakše i lepše.

Princeza Neću i princ Hoću - Silvija Ronkalja

Još jedan od naslova o princezama i njihovim malim ljubavnim i životnim dilemama. Ima i razmaženih princeza koje uvek kažu "Neću" i one obavezno sretnu princa "Hoću", pa tako nastane zanimljiva priča poput ove.

Svemir - Filip Ardo

Jedna od soba u "Henrijevoj kući" govori o planetama i o svemu što se odnosi na njih.U tim otkrićima će vam pomoći dečak Henri i pas Mrvica.

Pop princeza - Keti Hopkins

Beka je tinejdžerka koja je stekla reputaciju sanjarke, ali je odlučila da se prijavi na takmičenje za pop princezu.

Tajna ukletog dvorca - Ivan Milošević

Sukob dva kraljevstva Kraljevstva leta i Kraljevstva zime koje će izmiriti njihovi naslednici.

Čarobno ogledalo - Zorica Kuburović

Neke stare priče ispričane na nov način kao najlepše bajke za malo starije. "Lepotica i zver", "Ivica i Marica" u sasvim drugačijim situacijama nego oni

PREPORUČENI NASLOVI ZA OKTOBAR - NOVA IZDANJA

Ivino putovanje - Džudi Kertin

Priča o razmaženoj Ivi kojoj se preko noći život menja jer njen otac doživljava finansijski fijasko. Mora da menja navike, grad i školu. Nakon svega ovoga krenuće na novi put do sreće.

Koralina i tajanstveni svet - Nil Gejmen

Koralina se preselila u novu kuću i u njoj otkrila tajanstvena vrata, a iza njih svet u koji će Koralina, radoznala, ući i jedva uspeti da izvuče sebe i druge radoznale mališane koji su tamo ostali zarobljeni.

Poljubiti Paula - Tomas Brinks

Priče o drskim devojkama i zanimljivim, neobičnim i drugačijim dečacima koji se zovu Paulo.

Od čitanja se raste - Jasminka Petrović

Tamara ne ume da čita i piše, a već ide u prvi razred. Mama je očajna, tata se ljuti, ali nju baš briga za slova. Saznajte kako su jedan deda, jedan oposum, jedna Hajdi, plus internet, pomogli Tamari da čita i piše.

Tvrdi kolačić - Vesna Aleksić

Jelisaveta Dikić, zvana Tvrdi Kolačić, želi da postane balerina. One nose divne patikice, tako su tanane! Ali Jelisaveta obožava da jede i uopšte nije tanana. Kako da ostvari svoj san?

Arhelogija - Vesna Bikić

Objašnjenje ove zanimljive nauke do u tančnine, na veoma popularan način. Priču prate vesele ilustracije, naučićete mnogo i o prošlosti i o učenjacima koji je prate.

Dragi posetioci portala PPNS, od bibliotekara iz Dečje biblioteke za oktobar ovoliko priče. Nadamo se da ćemo u oktobru posetiti Sajam knjiga i nakupovati puno zanimljivih knjiga.

Dečje odeljenje, Milovana Glišića 44, 034/63-70-216
Radno vreme: radnim danima od 7:30 do 19:00, svaкe subote od 7:30 do 13:00.

NAJTRAŽENIJI NASLOVI I PREPORUKE PRETHODNOG MESECA

FB STRANA DEČJA BIBLIOTEKA

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar