Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

R’n’R vesti

07.09.2017

Memorijalni festival ’’Ludi rakun’’

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Memorijalni rokenrol festival "Ludi rakun" održava se po prvi put u Zastavinoj basti u subotu 9. septembra od 20 časova. Festival je posvećen Luki Krstiću (njegov alterego je u nazivu festivala), koji je tragično poginuo na ostrvu Kos 30. avgusta prošle godine.

Na festivalu nastupaju: Larska, Dead Joker, Zigot, Steel Hornet i Motor Charge, a ulaz je slobodan.

Poznavaoci metal zvuka i poštovaoci rok kulture, Luku pamte kao pevača i basistu danas nepostojećeg benda The Evil One. Na dan njegove pogibije objavljen je debi album "Murder Roll at the Lovers Lane". Album je izdanje online etikete SMP Music, koja deluje u sastavu Srpskog metal portala (Serbian-metal.org).Pomenuti portal zabeležio je da je reč o svojevrsnom in memoriam izdanju. "The Evil One je zamišljen kao tribute bend legendarnom Venomu, ali su vremenom krenuli sa autorskim radom. Iza benda je ostao jedan demo, kao i album koji, zbog pomenute tragedije, nikada nije zvanično ugledao svetlost dana. Na albumu se nalazi osam autorskih numera i jedna obrada".

Kao propratni program festivalа od 17 časova na istom mestu realizovaće se turniri u okviru društvenih igara, igara na tabli, koje je Luka igrao.

Pošto je Luka bio i strastveni čitalac, organizatori pozivaju sve koji su razmenjivali knjige i utiske sa njim da toga dana u istom prostoru posete "Lukinu biblioteku" i upišu svoja sećanja u knjigu žalosti.

Organizatori su predvideli i demonstriranje procesa proizvodnje piva, s obzirom da je Luka sa prijateljima u svom dvorištu proizvodio "pivo s brda" za lične potrebe i potrebe stanovnika ulice Vite Janjića. 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar