Prvi Prvi na Skali
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement

 
 

Glavolom

21.02.2016

Ukinuta i ’Dobra zemlja’ Uroša Davidovića

Prvi Prvi na Skali
http://www.pametnoibezbedno.gov.rs/rs-lat https://tijana.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://www.facebook.com/JazzFestKragujevac/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

dobra zemlja
 
20. februar 2016.
 

DOBRA ZEMLJA VIŠE NE IDE NA TV B92. POŠTENJE I MORAL IMAJU SVOJU CENU. PLATILI SMO ... ALI NEMA VEZE :-) ... PLATILI BI I VIŠE AKO TREBA :-).

Posted by Uros Davidovic on субота 20. фебруар 2016.

18. februar 2016.
 

300 000 SVINJA U 40 uvoznih dozvola - toliko je izdato u Upravi za veterinu, prosle dve nedelje po nezvaničnim ali...

Posted by Uros Davidovic on Среда 17. фебруар 2016.

14. februar 2016.

SELJAKE SVI PONIŽAVAJU pa i na televiziji. B92 je odlučila da da emituje emisiju za poljoprivrednike DOBRA ZEMLJA u 6...

Posted by Uros Davidovic on субота 13. фебруар 2016.

(Još važeće predstavljanje emisije na sajtu B92)

Dobra zemlja
Nedelja 08:00
Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

Uvek istinite, zanimljive i korisne teme. Od teorije zavere o tome da li će srpski seljaci ostati bez zemlje, ko formira otkupne cene uljarica i uz pomoću kojih političara, pa do korisnih, stručnih saveta i informacija. Govoriće se o tome kako se u plastenicima postiže pravi ambijent uz pomoć malo emulzije , kako neki voćari uz pomoć testere od bujnih prave slabo bujne podloge, da li od žilica maline mogu da se proizvedu sadnice, da li će uljana repica biti hit što se tiče jesenje setve i zašto ? Biće reči i o energiji, proizvodnji i potrošnji – koliko će poskupeti đubriva, zašto dizel nije jeftiniji, kako će pad cena nafte uticati na proizvodnju biodizela. Posebna poslastica za sve gledaoce biće priče iz inostranstva.

O emisiji:

Poljoprivreda se poslednjih godina menja brzo, kao nikad do sada. Grana ekonomije koja je nekada uživala status statične, doživela je eksploziju biotehnoloških inovacija, krupne korake u genetici, velike tržišne promene i potrese. U gomili informacija, o novim zakonima, uredbama, kreditnim linijama, novim tehnološkim rešenjima, načinima gajenja, novim rasama “Dobra zemlja” pomoći će vam da se snađete, pratite razvoj i na vreme se prilagodite novim tendencijama.

Brzo ali ne previše, informativno ali sa dozom zabave, zabavno ali uvek korisno. Novi program zasnivaće se na dosadašnjem konceptu, u kojem će ljudi koji se profesionalno bave poljoprivredom naći korisne i nasušne informacije za svoj posao, ali će biti usmeren i ka potrošačima hrane, onima kojima je poljoprivreda hobi i životnim temama koje se tiču porodice i domaćinstva.

Visoki kriterijumi koje smo postavili doveli su do toga da je Dobra zemlja postala najgledanija emisija o poljoprivredi, kojoj gledaoci u potpunosti veruju.

Dobra zemlja, sa unapređenim konceptom i novim programom, pomera granice ovakvog formata na televizijama u Srbiji.

Dobra zemlja, nedeljom u 08:00 na TV B92
Voditelji: Uroš Davidović i Marija Ćeklić

Foto: Aleksandar Krstović 

UROŠ DAVIDOVIĆ SAJT, TVITER
DOBRA ZEMLJA FB STRANA, JUTJUB

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara (4)


 1. После култне ТВ емисије Оље Бећковић "Утисак недеље" на б92, и други истраживачки новинар Урош Давидовић са својом међу пољопривредницима радо гледаном емисијом "Добра земља" добио је "ногу у ду.е". Разлог је, пре свега, довођење у ТВ емисију гостију који су износили чињенице о пљачкама током приватизације и увозу небезбедне хране - пре свега машински откоштеног меса или фамозног МОМ-а! Толико о слободи медија у Србији и о (не)одговорности Агенције за приватизацију (већ укинуте - да се прикрију непријатне чињенице о пословању државне агенције под директном јурисдикцијом министра за привреду (и приватизацију) и других државних органа.


 2. Odgovor na komentar:

  Проф. др Миладин М. Шеварлић21.02.2016
  После култне ТВ емисије Оље Бећковић "Утисак недеље" на б92, и други истраживачки новинар Урош Давидовић са својом међу пољопривредницима радо гледаном емисијом "Добра земља" добио је "ногу у ду.е". Разлог је, пре свега, довођење у ТВ емисију гостију који су износили чињенице о пљачкама током приватизације и увозу небезбедне хране - пре свега машински откоштеног меса или фамозног МОМ-а! Толико о слободи медија у Србији и о (не)одговорности Агенције за приватизацију (већ укинуте - да се прикрију непријатне чињенице о пословању државне агенције под директном јурисдикцијом министра за привреду (и приватизацију) и других државних органа. 3. podrska urosu od tlacenih seljaka. uz tebe smo i ako neto treba tu smo.


 4. Odgovor na komentar:

  vlajko22.02.2016
  podrska urosu od tlacenih seljaka. uz tebe smo i ako neto treba tu smo. 5. Niste valjda ocekivali da ce vlasnik B-92 Stanko Subotic Cane dozvoliti ovako nesto. Pa ne moze u koloniji Srbiji da se cuje istina o privrednom kriminalu unistavanja Srpskog seljackog individualnog proizvodjaca.


 6. Odgovor na komentar:

  Obelix22.02.2016
  Niste valjda ocekivali da ce vlasnik B-92 Stanko Subotic Cane dozvoliti ovako nesto. Pa ne moze u koloniji Srbiji da se cuje istina o privrednom kriminalu unistavanja Srpskog seljackog individualnog proizvodjaca. 7. Internet je i onako buducnost osini ih sve na svom kanalu a za finansije se ne sekiraj samo instaliras dugme za^ cast^ i govoris istinu kao i do sada ,samo na tvom kanalu se culo malo istine o nasim dragim politicarima i sadasnjim i onima pre


 8. Odgovor na komentar:

  Milinko25.02.2016
  Internet je i onako buducnost osini ih sve na svom kanalu a za finansije se ne sekiraj samo instaliras dugme za^ cast^ i govoris istinu kao i do sada ,samo na tvom kanalu se culo malo istine o nasim dragim politicarima i sadasnjim i onima pre
Dodaj komentar