Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Dokumentarci

11.07.2017

Dokumentarni film ’’Alojzije’’ (Filmske novosti, 2017)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html


"Već samo uklanjanje štetnog daljeg uticaja srpskoga pravoslavlja i vizantizma na hrvatski narod, koje je nastalo raskinućem veze sa Srbima, već je samo po sebi jedna od najvećih ćudorednih koristi novog stanja".

Hrvatski glas, 12. avgust 1941. - list pod nadzorom i blagoslovom zagrebačkog nadbiskupa

"Ustaše, da znate, ja govorim otvoreno, ova država, ova naša domovina, mora biti Hrvatska i ničija više. I zato oni što su došli ovamo, ti treba i da odu. Događaji kroz stoleća, a osobito ovih 20 godina pokazuju da je tu svaki kompromis isključen. Ovo ima biti zemlja Hrvata i nikog drugog. I nema te metode koju mi kao ustaše nećemo upotrebiti da načinimo ovu zemlju zbilja hrvatskom i da je očistimo od Srba koji su nas stotine godina ugrožavali i koji bi nas ugrozili prvom zgodom..."

Novi list, 1941, 3. jun 1041.


Dokumentarni film o kontroverznom kardinalu Alojziju Stepincu.

Autor: Vladimir Petrović
Stručni konsultant: Dejan Ristić
Producent: Vladimir Tomčić
Produkcija: Filmske novosti, 2017.
Trajanje: 28 minuta 

DEJAN RISTIĆ FB STRANAPRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar