Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

TV-emisije, serije

05.06.2015

Opstanak - Sve epizode

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU


OPSTANAK

Opstanak (The World of Survival) je britanska naučno obrazovna serija o životinjama i prirodi.

Prva emisija "Opstanka" emitovana je 1961. godine. Serije "Opstanka" pravljene su 40 godina tokom kojih je proizvedeno skoro hiljadu epizoda. „Opstanak“ je postao prva britanska emisija prodata u Kini a takođe i prva serija o divljim životinjama emitovana u bivšem Sovjetskom Savezu. Jedna epizoda trajala je do 30 minuta ali su pravljene i specijalne emisije koje su trajale do sat vremena.

"Opstanak" je imao veliku popularnost u SAD gde je prikazivan više od 12 godina, a narator je bio Džon Forsajt. Proizvodna jedinica ekipe koja je pravila The world of survival rasformirana je 2001. godine. "Opstanak" se kasnije vraća lansiranjem novog serijala sa Rej Mirsom u 2010. godini.

Prikazivanje u Jugoslaviji

Emisija "Opstanak" bila je omiljena kod mlađe populacije širom bivše Jugoslavije, prikazivala se u okviru obrazovnog programa Radio Televizije Beograd. Vreme emitovanja bilo je u 10 ujutru, a repriza u 2 popodne. Sinhronizaciju je radio glumac i voditelj Dejan Đurović.

Izvor: Vikipedija


 STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar