Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Video zapisi

04.09.2014

Nastavak kampanje za zdravu kičmu ’Ispravi se i vežbaj’

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Deformiteti kičmenog stuba i poremećaji držanja kod dece i odraslih u većini slučajeva su posledica savremenog načina života koji nas je udaljio od kretanja kao jednog od osnovnih svojstava svakog čoveka.

Na osnovu podataka Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, 20% dece ima deformacije na kičmenom stubu, dok je visok procenat odraslih osoba koje imaju probleme sa kičmom i osteoporozom.

Iz tog razloga pokrenut je jedinstveni zdravstveno-sportski program u Fitness centru Kombank Arene „Ispravi se i vežbaj“ u saradnji sa fondacijom „Spinalni centar Milinković“, koji sa radom zvanično počinje 4. septembra 2014. godine.

Povodom početka rada ovog centra, na konferenciji za medije govorili su prof dr Zdeslav Zdenko Milinković, dr Đorđe Milutnović, kao i prvi promoter akcije, naš proslevljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić.

FB STRANA ISPRAVI SE I VEŽBAJ!

Video: webtv.rs/

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar