Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Udruženja

08.10.2019

Educom: Radionica ’Od ideje do realizacije’

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Radionica za pokretanje biznisa, čiji je cilj ekonomsko osnaživanje žena kroz samozapošljavanje, održaće se u subotu 12. oktobra od 9 do 17 časova u Sportskom centru Iskra.

Projekat obuhvata četiri grada: Zrenjanin, Novi Sad, Beograd i Кragujevac i oko 100 žena koje će proći radionice "Od ideje do realizacije", kako bi svoje ideje pretvorile u konkretan biznis, uz informacije koje su potrebne za otvaranje firme, kako doći do bespovratnih sredstava, kredita i kako opstati na tržištu.

Žene spadaju u kategoriju teže zapošljivih lica, a žene koje su pretrpele nasilje čine jednu od najranjivijih grupa u pogledu jednakih mogućnosti za samozapošljavanje, te im je u tom procesu potrebna stručna i ekonomska podrška. Pored konkretne obuke za otvaranje sopstevnog biznisa, polaznice će imati i radionice koje će im pomoć da podignu svoje samopouzdanje.

Radionice su besplatne, broj mesta je ograničen, a mejl za prijavu je preducom021@gmail.com.

Radionica se održava u okviru projekta "Budi preduzimljiva, budi preduzetnica" koji je podržan, pored ostalih, od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao i Centra za razvoj usluga socijalne zaštite "Knjeginja Ljubica" i Udruženja "Oaza sigurnosti".

Organizator je udruženje Educom. 

educom


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar