Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Udruženja

26.02.2020

Održana tribina ’Pristupačno zdravstvo gluvim i nagluvim pacijentima’

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU

Cilj tribine

Pružanje informacija studentima o načinu ophođenja prema gluvim i nagluvim, dostojanstvu pacijenata i zakonskim odredbama koje treba da se sprovode u skladu sa konvencijom Ujedinjenih nacija o pravima osoba sa invaliditetom i standardima Svetske federacije gluvih. 

Tribina treba da postane praksa koja će se održavati ubuduće za nove generacije studenata, kako bi imali mnogo bolju komunikaciju sa gluvim i nagluvim pacijentima.

Obraćanja ispred Udruženja:

  • Biljana Milanović
  • Željko Maslać
  • Suzana Maslać-Matović
Prevodioci sa znakovnog jezika: Nada Jevtović i Katarina Vučenović

Fakultet medicinskih nauka, 21. februar 2020.

TV-POKRIVANJEPRILOG RTK

Udruženje realizuje projekat "Pristupačan grad za gluve i nagluve" u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) koji finansira Evropska unija i sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

UGNŠO FB PROFIL


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar